Šta je novo?

Jel ovo bug ? :P

CTPAX1707

Cenjen
Učlanjen(a)
12.05.2009
Poena
154
Overklokovao sam C2D E4400 sa 2.0ghz na 2.2ghz... Ali kad udjem u my computer na win 7 on prikazuje da imam 2.0ghz, a u everestu kaze 2.2ghz.

Evo slika :
ictikc.jpg

Jel to neki bug ili ja nisam dobro overklokovao ? :D

dobro si klokovao..al sto tako malo ? xD

nema tu dal je dobro, prati temperature non stop, kako dizes frekvenciju i napon :)

Da ne pravim novu temu prikaciju ce ovde :d
Imam Phenom I x4 2.2Ghz i takodje sam ga probao da klokenem,e sad kada sam kloknuo frekvenciju sa 200 na 218(isao sam postepeno) desilo mi se da mi se masina ugasi i kada je ponovo pokrenem pustim da digne sistem meni jednostavno bude prepolovljen proc i radi na 1.1Ghz :wall:.Kada sam opet restarovao masinu bios mi je ponudio da li hocu da vratim sve na default sto sam naravno uradio.
Da li je to mozda voltaze sto nisam dizao ili nesto drugo ne znam,sta vi mislite?..

Danas sam citao o OC-u i ono malo sto sam znao pomesalo se sa ovim i sada ne znam sta da mislim vise :wall:

Pa idem malo po malo :D

I da pitam jel ovo dobro hladjenje za procesor :

Deepcool Alpha 200+ Aluminium Cooper Core, Heatpipe, All Series S775

deepcoolalpha200aluminiumcooperheatpipes-1.jpg

Trebalo bi da je bolji od box-kulera. Koliko para, toliko muzike tj. ne ocekuj nista posebno od njega ali zavrsice ti posao za 4400. I da slobodno podigni klok jos malo bar na 2.6ghz trebalo bi da bude hladan :wave:

strah, ako oces da ga clocnes kako treba moras da dizes napon..al to po jako malo, i posle svakog dizanja test na prime 95, i speed fan gledas temperature i tako po malo..sa naponom nemoj da preterujes u svakom slucaju..msm da mozes do 2.8 ghz komotno..
sheba : digni fsb za 12 i testiraj..ako ne prolazi digni napon malo..:)

Imao sam taj procesor , moze opusteno na 2.6 na default. Igraj se malo prati temperature, testiraj . Pa vidi dokle moze!!

Nazad
Vrh Dno