Šta je novo?

Jel neko za Heroes?

Trek

Slavan
Učlanjen(a)
02.06.2005
Poena
320
Jel raspoložen neko za Heroes of Might and Magic 3 da igra preko neta?

Ja i kolega se u servisu ubismo od Wake Of Gods :D
Nisam siguran koliko je prakticno igrati preko net-a, s obzirom da partije umeju da potraju, ali definitivno najbolja igra ikad (toliko godina kasnije i jos nemam ni jednu zamerku)

U ja sam izgubio cd heroja
Nego sto igraote Mom kad mozete i Armagedon Blade ,shadow ....

wog...nego ja sam za...evo cim zavrsim skolu...:(

Mislio sam da se neće niko javiti pa sam zato i ranije postavio temu nego što mogu da igram. Ja mogu posle 7. jula, ali sam postavio temu jel sam mislio da će trebati 100 godina da se neko javi.

Nisam siguran koliko je prakticno igrati preko net-a, s obzirom da partije umeju da potraju

Ako imaš flat onda nije problem.

ali definitivno najbolja igra ikad (toliko godina kasnije i jos nemam ni jednu zamerku) 15.06.2005 10:55

Jedna od najboljih sigurno. Jedino što mi je grafika sad malo teška za naviknuti se (posle Far Cry, Riddick, Doom3...).

U srce si me dirnuo, al' dzabe kad sam na shugavom telefonu... :(

pa do jula imas vremena za uvodjenje adsl-a or something...

mislim da se wog zesce tripuje kada se igra preko mreze

ma igrao sam kod ortaka...povezao je 2 kompa...i nije bilo nikakvih problema...e sad ne znam za preko neta jel isti slucaj...

urban je napisao(la):
ma igrao sam kod ortaka...povezao je 2 kompa...i nije bilo nikakvih problema...e sad ne znam za preko neta jel isti slucaj...

nisam imao prilike da probam ali bas sam cuo da preko interenta se tripuje jer je pun bugova

Inače ja nisam probao WOW, ali eto, ne računajući to, Armagedons blade mi je najbolji.

nije wow nego WOG i toplo ti preprucujem da probas... Wog je cudo samo ponekad se malo tripuje ali sto je dzabe i bogu je drago... jos kad je dobro :)

Znam, Wake of Gods,lapsus... posledice Warcraft-a.

Kako moze da ti bude bolji AB kad ima gomilu artefakata, stvorenja i heroja manje od SOD-a, npr. ?

Zato što, ako se dobro sećam, u SOD nema Random map.

Ima, care, samo treba da instaliras AB na SOD... ;)

A, daaa.... Pa onda u AB ne mogu da se spoje artifakti, jel? Već sam zaboravio; dugo nisam igrao...

Ne mogu da dočekam peticu, valjda je neće pokvariti kao četvorku.

Trebalo bi da 56k bude dovoljno posto je u pitanju potezna strategija (trojka)
ja sam igrao sa nekim likom iz japana , jeste mi se bagovalo , ali je u svakom slucaju bilo podnosljivo. :type:

vise nego podnosljivo za igranje .... jedini problem je vec gore naveden: trajanje partije ili ako vam nije mrsko da igrate "male" mape :D .....

Ewo Sad Za Vikend Sam Preneo Kod Ortaka Komp. Igrali smo Wog, I Sve Je bilo OK Dok Se Nismo Sreli, Tu Su Se Pokazali Bagovi, tj. Kao Da Prekine Konekciju Pa jedan Drugog Cekaju i Nista. E Sad Da Li Ima Neko Setovanja Da Je Uspeo Da Odigra, Pa Da Ih Okaci Ovde Ili da iH Baci NA PM.
Poz.

Šta mi treba za WoG? Nabavio sam ga i instalirao ali mi ne radi ni WoG a ni osnovni HoMM3. Jel' mi treba neka ekspanzija za HoMM3 da je instaliram na osnovnu igru (Restoration of Erathia) da bi mi WoG radio?

Treba ti Shadow of Death...

ako je neko od vas iz i ima sbb kablovsku neka dodje na NSHUB preko DC++ i potrazi mene (raindog) cesto (kad imamo vremna :( ) nas nekoliko picimo heroje obicno SOD, WOG jos nismo probali bas zbog bagovitosti.

adresa hub-a je nshub.homelinux.net

raindog je napisao(la):
ako je neko od vas iz i ima sbb kablovsku neka dodje na NSHUB preko DC++ i potrazi mene (raindog) cesto (kad imamo vremna :( ) nas nekoliko picimo heroje obicno SOD, WOG jos nismo probali bas zbog bagovitosti.

adresa hub-a je nshub.homelinux.net

Ajde molim te pojasni kakvi su vam se bagovi desavali. Igrali smo ja i "Escobar" u mrezi, sve radi super, primili se ko nikad, prodje 6 sati igranja i taman kad smo se nasli i po*****li krece patnja. Kao radi sve ok ali u jednom trenutku na bojnom polju kada npr. ja odigram potez meni na ekranu stoji da treba on da odigra (svetli mi neka njegova vojska), a kod njega da ja trebam da odigram.
O ostalim sitnijim bagovima mrzi me i da vam pricam, ali se svi desavaju samo kada se nadjemo. Na kraju smo kao zakljucili da je to zbog podesavanja u WOG opcijama, postoje neke opcije koje se iskljucuju kada se igra u mrezi i sl.
Rado bi igrao heroje opet i sada nakon sto smo pikali WOG 3.5 stvarno ne mogu da se vratim na obicne 3.0 heroje. Kamo srece da je wog bio zvanicna verzija i pravi nastavak trojke.
Znaci upucujem molbu svima onima koji su uspesno zavrsili partiju wog-a u mrezi da nam pojasne kako su to uspeli.

:wave:

rekao sam ti da smo mi igrali SOD pa nemam iskustva sa WOG preko mreze, mada bi radije igrao wog. pogledaj po ruskim sajtovima mislim da ima podesavanje za mulitplayer

Uvek samo javi kad startujemo. :D

Nazad
Vrh Dno