Šta je novo?

Jel neko vrsi dostavu niz balkana? iz ex YU hardware stores?

psyside

Cenjen
Učlanjen(a)
30.11.2010
Poena
154
Ocu da kupim Xonar STX, nemogu da idem do Beograd, ili bilo koi grad, jel ima neko sto vrsi dostavu niz balkana? i kako idu cene? jas sam iz Makedonije.

Ako ima neki drugi nacin, nek mi neko daje ideju molim vas! ovu kartu trazim skoro 6 meseca...

Jedino ako neko ide pa da ti donese, ili posalje bus-om (ili eventualno postom, ali to je rizicno zbog carine i sl.).

Btw. zar nije u Bugarskoj jeftinije nego po exYU?

Jedino ako neko ide pa da ti donese, ili posalje bus-om (ili eventualno postom, ali to je rizicno zbog carine i sl.).

Btw. zar nije u Bugarskoj jeftinije nego po exYU?

Hvala na odgovora, inace nije....

znaci nema kombinacija za isporuku, steta...a video sam jako dobra cena na STX u Emi.rs oko 155 eura, ako uspem da ja donesem iz UK, (ide moj rodzak kroz 1 mesec) kosta oko 190 eura, sta ja dosta skupije.

Hvala ti, ali mislim da je ipak STX kvalitetnija karta.

Druze, ja imam prijatelja koji ce najverovatnije otici za Makedoniju za vreme zimskog raspusta. Ako zelis mogu da kupim i da mu dam, pa da kada predje granicu, on tebi posalje to. Javi mi se ili na PM ili na [email protected]

stx nije kvalitetnija karta od x-meridian ni pod tačkom razno . nije ni od emu 1212m , a ni od m-audio audiophile 192 .
to su različite klase kartica , za različite namene .

što se tiče kartica koje služe samo za slušanje muzike, /consumer segment / x-meridian je visoko na tronu .

Конзумер сегмент мене искрено не занима, занима ме најбољи звук за моје мониторе, споредујеш ово

nosheild.jpg

Са ово?

xmeridian2g_lg.jpg

Нема шансе, види само EMi shiled кои има STX, исти је тотално непостојечки на x-meridan, што значи noise, затоа што имам један тон case fans, па затим види квалитет на саме делове, како и непостојечки супорт компаније...и за крај закључак са Guru3D ривју-а.

This card may not measure quite as high as some of the heavy weight offerings as you have to keep in mind this card is not aimed at the high end of the market, more aimed at people that want great sound quality at a more modest price point.

Мидрејнџ карта која неможе да се носи са STX/ST, Тitanium HD, можда...она је за музики мало слабија, али разра у игре, исто морам да спомнем да ова карта је више намењена за home theatre не за стерео, како што и сами назив асоцира 7.1

Poslednja izmena:
maj frend , ovo
a192-cardb.jpg

ima иха хај bolji zvuk od stx-a. nije baš sve u broju kondenzatora , i emi šildu / i xonar d2 ima emi šild pa je ipak lošija od d1 /

kažem ti zato što sam stx imao , a meridiana slušao . al kako oćeš ,tvoje su pare .

Poslednja izmena:
Ok kako i da je.

Jel moze neko sad da mi daje linkove iz prodavnice u Beograda, gde imaju Xonar STX na lager-a ne samo u cenovnika? ide moj drug za 2 dana u Beograd, pa hteo bi da mi neko potvrdi gde imaju kartu na lageru i kako idu cene, nisam mogao da najdem preku googl-a, molim vas pomozite :(

Hvala vam unapred.

@psyside

Nemoj da se oslanjas na IT Svet ,PC Berzu !!! - mogu samo da ti posluze kao orijentacija gde bi ( mozda ) mogao da nadjes karticu.

Da da sad saljem email's po prodavnice.

Koi je najsigurni (najkvalitetna roba) shop iz ove?

EMMI

VIP HOUSE

ATOM COMPUTERS

DUOCOM

Qbit

GIGATRON

MICROSYSTEM

Poslednja izmena:
1,2,3,6,7 valjaju... Ovo ostalo preskoci

4 je okej takodje . zamenili mi ispravnu ploču bez pogovora .

Nazad
Vrh Dno