Da imam tj. koristim Virtual PC 4.1 (hvala Bubus X-u

) ...
e sad, ja ga koristim na poslu na Mac-u G4... i na njemu furam W2k i Linux Mandrake 8.1. ...
a kod kuce na Virtual PC-ju furam isto Mandrake 8.1.
pa sad koliko ti se isplati na win platformu stavljati Virtualni PC i onda instalirati ponovo windblows... neznam bas... koje misljenje je da ti takva vrsta mazohizma netreba u zivotu... ali ako imas preterano puno vremena...

...
a da... pokusao sam inace pod virtual PC-om instalirati i XP... na Mac-u nije hteo da prodje instalaciju, na Pc ju jeste... zasto... sam bog zna...
na Mac-u dobijes jako slabu emulaciju... slabu u tom smislu da imas otprilike neki Celeron na 566... graficku S3 Trio... chipset na ploci je Triton FX (?!?!)... Sony-jev CDRW prepoznaje kao genericki CD rom... i tako to...
e, a na PC-ju malko bolje to sve radi... ali je i tamo glupost to raditi jer je to ipak samo emulacija... dolazi do vidnog usporenja...
daklem mislim da je ovo ipak solucija za one koji zele imati vise RAZLICITIH OS-ova ne jednom kompu... cisto da vide kako to izgleda pa da onda samo obrisu fajl, bez ikakvih akrobacija tipa formatiranje diska, kreiranje drugih particija, bez straha da ce napraviti sr@&e na primarnom OS-u...
ajd` pozdrav
the choise is yours`...