Sentenced je napisao(la):A kako videti koja je revizija ???
pikac je napisao(la):Kako mislis nece moci brze Athlone !!!
Ja imam 1.2 AXIA i radi !!!
Znam da KT7E hoce da pravi problem sa polovicnim mnoziocima 8.5 , 9.5 , 10.5 ... ali i to radi kod mene
radi na 8.5 x 142 , cak sam stavio i radio je 8x150 =1.2GHz
ali drzim na 8.5x142!
Ako je neko imao problema sa Athlonima neka se javi !!!
leksa je napisao(la):Nisam ja imao problema sa Athlonom vec sa Abitom kt7e. Athlon je dobar, ziv i zdrav i radi srecno u Asus-u 133-c trenutno bez imalo problema. A nesrecni kt7 je pravio probleme cak i ako poteram procesor na 9x133 (sto je 1200, inace je procesor sertifikovan na 12x100 i to je jedina vrednost na kojoj je radio normalno). Da ne pricam sto nije hteo da radi overklokovan preko 1200 ni za jedan MHz. Bilo je jos ljudi koji su imali istih problema sa istim procesorom (i plocom) bas na ovom forumu, a jos nisam cuo da je neko poterao athlone jace od 1200 na kt7e. Ti si izgleda imao srece sa primerkom ploce mada nisi mi jasan, da li je taj athlon sto imas 1.2 ili je overen na 1.2? Ako je sertifikovan na 1.2 do koliko si uspeo da ga overis na kt7e?
Ma ne vredi ti revizija, u kt7e neces moci ni brze thunderbirde da ubacis, a kamoli AthlonXP...
rzeljko je napisao(la):Ja imam KT7E i Tbird Axia 1.133 koji radi na 1.333 sve OK. Na 1.4 se inicijalizuje ali blokira Windows i to kod ucitavanja Mboard monitora.
rzeljko je napisao(la):Ja imam KT7E i Tbird Axia 1.133 koji radi na 1.333 sve OK. Na 1.4 se inicijalizuje ali blokira Windows i to kod ucitavanja Mboard monitora.
leksa je napisao(la):Sta da ti kazem, imas srece sa primerkom ploce...
Losa ti plocapikac je napisao(la):Kako mislis nece moci brze Athlone !!!
Ja imam 1.2 AXIA i radi !!!
Znam da KT7E hoce da pravi problem sa polovicnim mnoziocima 8.5 , 9.5 , 10.5 ... ali i to radi kod mene
radi na 8.5 x 142 , cak sam stavio i radio je 8x150 =1.2GHz
ali drzim na 8.5x142!
Ako je neko imao problema sa Athlonima neka se javi !!!
Obican KT7 ga prepoznaje kao athlon 1000 i sve radi ko podmazano , Pretpostavljam da bi ga prepoznao kao duron morgan sa updateom biosa ,ali i ovako sve radi super.MAD_MUzzY je napisao(la):A jel ce moci mozda Novi Duron(morgan) da se ubode u KT7e?
Hvala.rzeljko je napisao(la):Tnx to Gedza ;-) mada i nije sve bilo tako super, npr. Kingmax PC133 je blokirao pa sam stavio NCP i sad je OK.
leksa je napisao(la):Sta da ti kazem, imas srece sa primerkom ploce...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari