ja danas probah nekoliko mpg fajlova na jednom lg plejeru, i gle čuda, svi rade.RazbojNick je napisao(la):*.mpg/mpeg fajl narezan najobicnije na disk kako podatak (znaci obican ISO CD/DVD) nece biti citljiv u samostalnim DVD plejerima, tj. nece biti mogucnosti da se reprodukuje.
pod upuštanjem smatram:danijel00 je napisao(la):i sta tu ima da se upusta??
ovo sam probao u par navrata, ali se kao po pravilu dobijaju snimci koji imaju tikove, tj slika koči, trza itd.RazbojNick je napisao(la):U Neru se izabere rezanje VCD diska, prevuce se fajl u prozor za rezanje, ako nije standardan, Nero ce ga "srediti" da bude i to je to.
ja danas probah nekoliko mpg fajlova na jednom lg plejeru, i gle čuda, svi rade.
inače plejer je namenjen za dvd/divx ali mu ova egzibicija sa mpg fajlovima ni najmanje ne smeta.
Zar dvd nije isto sto i mpeg file? Mislim kad izaberem dvd pise mi mpeg files kompresija itd. Tako i pravim dvd izaberem mpeg2 i idem na costumize pa odredim kompresiju mpeg audio i tip kompresije constant, variable itd,itd
nisi rekao iz kojeg programa praviš mpeg2 fajlove.zak je napisao(la):Tako i pravim dvd izaberem mpeg2 i idem na costumize pa odredim kompresiju mpeg audio i tip kompresije constant, variable itd,itd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari