Šta je novo?

Jel mogu logoi i melodije preko 1rstWAPa? i kako :)

I_L_I_J_A je napisao(la):

Naravno da moze ali samo na Siemens-e i Nokia-e...I to kad se registrujesh stavish mouse pointer na Mobile Services (u gornjem desnom coshku) pa izaberesh "Ringertones & Logos"...To je to...

Da ali izgleda da nesalju mail pri registraciji, tako da neces moci da se registrujes,,,, ja i jos par ljudi smo stigli da Step3 pri registraciji, ali nemamo kod koji su trebali da posalju mailom, koji nikome naravno ne stize

GadGet je napisao(la):
Da ali izgleda da nesalju mail pri registraciji, tako da neces moci da se registrujes,,,, ja i jos par ljudi smo stigli da Step3 pri registraciji, ali nemamo kod koji su trebali da posalju mailom, koji nikome naravno ne stize

Pazi ja mislim da na telefon treba da stigne taj broj (mozda i nije ali ja mislim da na fon treba da stigne)....Pa ako niste upisali preve telefone nishte od registracije...A ako jeste i opet nece pokushavajte jer ni meni nije hteo da poshalje taj kod ali posle 2-3 dana pokushavanja poslao je (ako poshalje poruka stize za 20-ak sekundi i manje)...

Upisao sam se jos pre par dana i to je ok - lako saljem porukice
ali kada sam pokusao gore da odem na Services i izaberem Ringtones and melodies on pokusa da mi ih izlista ali nista od toga :(
jel jos neko ima ovaj problem, jel do njih?

Re: Re: Jel mogu logoi i melodije preko 1rstWAPa? i kako :)

Genghis Khan je napisao(la):
Naravno da moze ali samo na Siemens-e i Nokia-e...I to kad se registrujesh stavish mouse pointer na Mobile Services (u gornjem desnom coshku) pa izaberesh "Ringertones & Logos"...To je to...
Meni se ne pojavljuje nijedan logo kad izaberem "logos and ringtones".

ma pustite te njihove logoe i cuda, najcool je kad napravite svoj i posaljete. odes na www.club-siemens.com i pogledas koje su dimenzije za pojedine telefone, a mislim da ima tip kako da napravite slicicu. u photoshopu se 1bit bmp dobija ako odete na image/mode/grayscale, pa, opet, image/mode/bitmap. za nokiu ne znadem...

Re: Re: Re: Jel mogu logoi i melodije preko 1rstWAPa? i kako

pTomic je napisao(la):
Meni se ne pojavljuje nijedan logo kad izaberem "logos and ringtones".

Nisi jedini...
Pa ni meni se ne pojavljuje i mislim da oni u njihovoj kolekciji i nemaju nishta...Verovatno su mislili (kad su radili sajt) da ce ih staviti kasnije pa su zaboravili :D...

Nazad
Vrh Dno