Šta je novo?

Jel ima nekog da hoce da me spremi za Pascal(Fon)

Calibra 4WD

Čuven
Učlanjen(a)
07.08.2002
Poena
680
Poteban mi je covek koji zna odlicno PAscal i ima sbosobnosti da to znaje prenese na mene.Amater sam u programiranju ali odlicno znam matematiku i logiku tako da verujem da ne bi trebalo puno vremena( a i nemam ga za bacanje).
Pozeljno bivsi ili sadasnji student sa Fon.
Naravno uz odgovarajucu novcanu nadoknadu.

P.S Moderatori ako nije za ovu grupu premestite je negde drugde

Ne trosi pare bezveze, to te moze bilo ko nauchiti, jer skoro svako ovde zna paskal...mnogo lakse [a sto se mene tiche i brze] je da kupis knjigu i furash po knjizi a povremeno zovnes nekog sa fax-a [ima tu sigurno nekog ko rastura paskal makar onih iz MG-a] ili stavish na forum. Meni se svaki na svaki thread uzvrati u roku od jednog dana, sto i nije lose za stuchnu pomoc koju mozes dobiti ovde.

A koju knjigu savetujes da kupim.Imam Cabarkapinu zbirku zadataka ali tamo nema objasnjenja.
I dalje sam zainteresovan za casove!

kupi njegovu knjigu. Sto se mene tiche to je odlichna knjiga jer ni konkurecija nije bila velika... Ono malo ostalih knjiga koje sam video su blagi uzas.
Ta zbirka nema objasnjenja... ali zbirka ima sigurno. Imas je u MG-u, ako ne potrazi unutra Milana Chabarkapu mozda ce ti on proda.
Chova je bas ql! :cool:

Ti odlično znaš matiš? Jao, Buki, Buki, ... nemo' Rada da te čuje. :D:D:D

Mogu ja da ti dam par instrukcija za učenje Pascala, a i imam čoveka koji drži časove. Baci mi PM ( Private Message ) kada da te zovem i na koji broj. ;)

Magick procitaj PM pa se javi

Ja bih te rado spremao, samo pod jednim uslovom!

Da mi nista ne platis.

Mislim da mogu da te spremim Paskal (mada sam ga odavno dao), samo mi reci za kada ga spremas i koliko cesto mislis da ti pomazem. Odgovor posalji na PM.

Vidimo se.

Nazad
Vrh Dno