Šta je novo?

Jel ima neko problema sa Call of Duty?

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
Kada se zavrsi ona misija i udjete u kola sa jos dvojicom (kao suvozach)... Naredna misija blokira (nije vezano za stabilnost sistema). Kartica 9800XT, drajveri cat 3.8 ili 3.9 *(isto). Blokira slicno kao Collin 3, kada udjete u Championship mod a nije vam ukljucen V-Sync. Pojave se slova do pola (pojavljuju se kao fade in, postanu poluprovidna i onda se igra zakuca)... :( Sve do sada radila normalno...

uzgred kako se prelazi 1. misija?

byMaX je napisao(la):
Kada se zavrsi ona misija i udjete u kola sa jos dvojicom (kao suvozach)... Naredna misija blokira (nije vezano za stabilnost sistema). Kartica 9800XT, drajveri cat 3.8 ili 3.9 *(isto). Blokira slicno kao Collin 3, kada udjete u Championship mod a nije vam ukljucen V-Sync. Pojave se slova do pola (pojavljuju se kao fade in, postanu poluprovidna i onda se igra zakuca)... :( Sve do sada radila normalno...

Pogledaj moj topic na istu temu :)

byMaX je napisao(la):

Sram te bilo moderatorske sede kose :) umes li ti da koristis search (pretragu)!? Ovo je jedno 3 ili 4 thread na ovu temu, u zadnjih mesec dana.

Sorry ljudi, zaista nisam gledao forum ovih dana :( Nemojte me mrzeti sad... :) Vidi, smajli.... :) :) :)

101,101,101,101,101,........102,102,102,.....vidi smajliji :D :D :D

Neće škoditi ako se ponovi: isključite Fast Write u BIOS-u i u Cat. 3.9.

Čini mi se da je neko rekao da je izašao i patch za ovaj problem, no, pošto je to bilo nakon mog završetka igre ne držite me za reč.

meni na fx5200 u svkoj igri se zapuca komp ako je iskljucen fast write/read :mrgreen:

Erhm ... ono što sam rekao odnosi se, očigledno, samo na probleme vezane za Catalyst 3.9 drajvere.

Nazad
Vrh Dno