Iskreno ja sam ekstremno zadovoljan, mislim da od ovoga bolje nema

Stampa je odlicna kad nadjes dobar papir npr 120gr, a mozes da stampas i na mat kunstrduku ali ti tada treba malo vremena da se osusi boja da se ne bi razmazivala.
U principu jedino sto malo moze da zasmeta je sto moras da "resetujes" ketridz kada stampac sracuna da su "potroseni". Na samom delu gde se zavrsavaju cevcice od ciss-a ima jedan prekidac koji treba da se drzim malo pritisnut u fazi kad si kao izvadio ketridz i stavio "novi". Sa obzirom da bi svaki taj ketridz kostao bar 10e a ti toliko mastila platis otprilike 0.7e mozes samo da se smejes dok to radis.
Ja sam odstampao oko 300 A4 kolor strana koje su borderless i potrosio ukupno mozda 100ml mastila sto kosta oko 700din, tako da strana ugrubo bez papira kosta oko 2-3 dinara.
Jos nisam resio problem sa A3+ papirom jer ovaj njegov A3+ nije isti kao u digitalnim stamparijama pa se ne moze stampati bez ivica, dok ne nabavim u mm Epsonov A3+
Mislim da je idealan za malotirazni interni casopis, samo ne mozes da ga ostavis da stampa cele noci vec bi neko morao da bude kraj njega zbog tih resetovanja. Takodje treba uzeti u obzir brzinu ako hoces borderless jer ti za jednu takvu stranu, koja ispadne extra, treba oko 5 min. Ako ti ne smetaju ivice mislim da mozes odstampati dve strane u slicnom kvalitetu za isto vreme.