Ako misliš na TV kartu Terratec Cinergy 400TV, ima ih u Beogradu...ICE je napisao(la):Nije valjda da je nigde nema??
ZorMi je napisao(la):Ako misliš na TV kartu Terratec Cinergy 400TV, ima ih u Beogradu...
IMTEL prodavnica (kod novog Mercatora), ali je s porezom.pantas je napisao(la):A gde u Beogradu.
homoludens je napisao(la):samo me interesuje zasto Terratec a ne Leadtek-ova?
Zato sto je Terratec najbolji.homoludens je napisao(la):samo me interesuje zasto Terratec a ne Leadtek-ova?
A jel' probao Terratec-a?Zorro je napisao(la):Hm, moj ortak, TV manijak & picajzla, koji je zbog svog nezadovoljstva do sada promenio 4-5 TV kartica, tvrdi da je u cenovnoj klasi "oko 50 eura" najbolja ona Asusova, i tek sa njom se skrasio. Imao je neke primedbe na Leadteka WinFast Expert, cini mi se oko codeca za grebovanje.
U DivX v5.05. Dosta manja velicina u odnosu na kompresiju XVid-om, a slika prakticno ista.Vojkan je napisao(la):U šta grebuješ iz iuVCR-a?
CAR je napisao(la):A jel' probao Terratec-a?
P.S. To oko codec-a za grebovanje... kakva TV karta, kakvi njihovi programi za tu svrhu. Ja tek skoro (nazalost!) probah iuVCR i najzad sam se skrasio!
Tako dobar program, koji moze toliko stvari odavno nisam video.
Najzad sam dobio capture fenomenalnog kvaliteta, koji je i pristojne velicine (a ne k'o u Vision-u: prosecan kvalitet, a fajlovi ooogrooomni...)
CAR je napisao(la):A jel' probao Terratec-a?
P.S. To oko codec-a za grebovanje... kakva TV karta, kakvi njihovi programi za tu svrhu. Ja tek skoro (nazalost!) probah iuVCR i najzad sam se skrasio!
Tako dobar program, koji moze toliko stvari odavno nisam video.
Najzad sam dobio capture fenomenalnog kvaliteta, koji je i pristojne velicine (a ne k'o u Vision-u: prosecan kvalitet, a fajlovi ooogrooomni...)
TV kartom. Pinnacle PCTV, obican (ne znam da li je sa digitalnim ili sa analognim tuner-om)Delija je napisao(la):A cime grebujes? TV karticom ili grafickom?
delimir je napisao(la):Da, ja koristim iuVCR i za FX5900 VIVO...
Delija je napisao(la):Moracu malo da spamujem ovde, posto neces da se druzis sa ljudima! 🙂
Ne mogu da ti posaljem ni PM, ni mail!
Kakav je TV out na doticnoj kartici, recimo u odnosu na MX440 (skroz OK!) ili Ti4200 (licno smatram da je uzas!)
poz.
CAR je napisao(la):Zato sto je Terratec najbolji.
CAR je napisao(la):E, Delimire, taman sad da te pitam... htedoh da ti saljem PM, ali vidim da bas i ne odgovaras na to! :d
U cemu se vidi razlika izmedju digitalnog i analognog tjunera na PCTV karti? Tj. ne treba mi ono "sporije saltanje kanala, losija slika kod digitalnog..." vec u cemu je tacno razlika izmedju tih tjunera.
Kako ja da znam da li je moj PCTV sa digitalnim ili analognim tjunerom?
delimir je napisao(la):U pitanju je MSI FX5900SP-VTD128. TV Out je za nijansu slabiji nego kod Gigabyte ATi Radeon 9000Pro kojeg sam imao pre ove kartice, a Video In je, onako, mutnjikav u odnosu na npr. Pinnacle PCTV Video In. Uglavnom sa TV izlazom ces biti vrlo zadovoljan...
Hvala.delimir je napisao(la):Digitalni je jako tanak tj. sastoji se samo od cipa koji je pokriven aluminijumskim delom koji sluzi za hladjenje. Analogni tuner je dosta veci...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari