Šta je novo?

Jel igra neko WoW?

Ludi^Procesor

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2004
Poena
609
Sad sam gledao Worl of Warcraft trailer sa ovog Digitalovog diska. Malo je reci da izgleda fenomenalno. Jel igra neko WoW? Jel mnoogo zarazan? :D I da li zna mozda gde mogu da ga nadjem (downloadujem, narezhem...)? Uplata nije problem.

Pozdrav.

Poslednja izmena:
igrao sam ja open us betu,i igra je fenomenalna
ti cesh morati da sachekash eu open betu,i sam izlazak igre u evropi, jer je za sad izashla samo u usa,i ako bi ti neko chak iz usa kupio igru, morala bi adresa naloga za buduca placanja mesechna da bude iz usa, tako da cesh morati da chekash ko i mi svi :)

ko ce josh normalan da igra na tim piratskim serverima?
em ljudi ima vrlo malo, em sigurno nema sadrzhaj ko normalan wow, tj likovi iz blizzarda ce stalno neshto da ubacuju u igru, posebne questove, iteme i sl
ako ti se bash igra,ushtekaj pare i uzmi igru ko chovek

Nisam još igrao WoW, a što se trailera tiče, ja nisam video bolje trailere od Blizzardovih, a ni igre...

Secate se kako je trailer za War3 imao sjajnu muziku...

Alo, koga bre briga za trejlere ? :d
Bitno je da se lik nabudzi :)

Kako da igram,kad u je*enoj drzavi ne postoji ni jedna jedina radnja gde moze da se kupi originalni disc!!!! :mad: :mad: :mad: :mad:
Zovem ove imbecile u Mamutu,onog lika boli u fazonu dupe,"nema igara,nismo dobijali poslednjih 2. meseca"!!!!!.U ExitCD se niko ne javlja...(verovatno su ih pohapsili)...i sta sad.....nemaaaaa?!?!?
I posle se svi pitaju,zasto piraterija cveta.....PA GDE DA KUPIM ORIGINAL!!:mad:

Milan82bh je napisao(la):
Kako da igram,kad u je*enoj drzavi ne postoji ni jedna jedina radnja gde moze da se kupi originalni disc!!!! :mad: :mad: :mad: :mad:
Zovem ove imbecile u Mamutu,onog lika boli u fazonu dupe,"nema igara,nismo dobijali poslednjih 2. meseca"!!!!!.U ExitCD se niko ne javlja...(verovatno su ih pohapsili)...i sta sad.....nemaaaaa?!?!?
I posle se svi pitaju,zasto piraterija cveta.....PA GDE DA KUPIM ORIGINAL!!:mad:
prvo ono sve novije original igre mozhesh da nabavish,dolaze otprilike mesec dana posle izlaska u evropi, mada wow moze i da se preorderuje preko gomile sajtova. Takodje ako imash kreditnu uopshte nije frka da uplatish npr sebi 6 meseci i da se igrash..

Dajte bre jer sam ja ovde najgori zasto samo moje ****** brisete(nemoj da se neko usudio da napise da samo ja serem) gde mi je post kog djavola stvarno da li ce neko biti ljubazan da mi kaze smernice da moje postove trasnformisem u nesto sto je benchmark forumu prihvatljivo.I jos jedna stvar piraterija cveta zato sto ljudi nemaju para a vas burzuje boli 2(ta)1(ki) vi imate kinte za orginal finte e zato lepo nasli su se ljudi koji to distribuiraju za 100 din po cd-u max i nasli su se ljudi koji cene to sto je neko ulozio svoje vreme i novac da nama omoguci da igramo wow i igrice koje volimo za dz mozda je takvo kakvo je ali bice bolje cak su oni iz blizarda uzeli kod nekih servera da bi se potpomagali kodom(za vreme druge bete)sto ste mogli da vidite kad je gotwow ukinut pa ja nebi puko 30 evra ili koliko vec traze za nesto u cemu moram i da spavam samo da bi uzeli vreme jajare(u smislu jedu jaje) jedne.Dovidjenja

Highl1 je napisao(la):
prvo ono sve novije original igre mozhesh da nabavish,dolaze otprilike mesec dana posle izlaska u evropi, mada wow moze i da se preorderuje preko gomile sajtova. Takodje ako imash kreditnu uopshte nije frka da uplatish npr sebi 6 meseci i da se igrash..

GDE ima da se nace....kad krenes o necemu da pises i dovrsi!:mad:
Evo ja cu da ti kazem gde ima...N.I.G.D.E.....:mad:
I necu da narucujem preko neta,hocu ovde u ovoj raspaloj drzavi da kupim jednom u zivotu originalnu igru!!!! :mad:
p.s.

Izvini High nista licno,samo sam popi*deo od ovoga sto se desava ovde,muka mi je vise,jedva cekam da odem odavde(a to ce biti vrlo uskoro :mad: :mad: )!

Milane ne vidim zasto bi cekao ako vec hoces. Naruci je sa neta. Em ce te verovatno izaci jeftinije nego ovde, em neces cekati. Ionako i u druge zemlje igre kasne...

Igra inache moze da se naruci skoro svuda iz inostranstva a najblize je iz Rumunije - www.gameshop.ro

Ja nabavaljem prazne diskove sa narezanij sadrzajima za 30din... zivela p...khm... ovaj... gde ima da se kupe originali ? :)...

Milan82bh je napisao(la):
GDE ima da se nace....kad krenes o necemu da pises i dovrsi!:mad:
Evo ja cu da ti kazem gde ima...N.I.G.D.E.....:mad:
I necu da narucujem preko neta,hocu ovde u ovoj raspaloj drzavi da kupim jednom u zivotu originalnu igru!!!! :mad:
p.s.

Izvini High nista licno,samo sam popi*deo od ovoga sto se desava ovde,muka mi je vise,jedva cekam da odem odavde(a to ce biti vrlo uskoro :mad: :mad: )!
plato ima sve zivo,a ima i mikroknjiga dosta
nisam video jednu noviju, a poznatu stvar da nemaju.. dobijaju stvari sa oko metar dana zakashnjenja

Poslednja izmena:
jedno spamersko pitanje: jel to MMORPG ili samo RPG?!?!?
ako je ono prvo znaci nema neki single i mora samo preko net-a da se igra!!!

Mmorpg

Aj napravimo klan?

Ma plato necu ni da komentarisem sa svojim prebezobraznim cenama originala... treba njima jos jedna racija... :)

zanima me jedno, da li se placa i skidanje igre sa sajta, ili samo account. tnx.

Boyce je napisao(la):
zanima me jedno, da li se placa i skidanje igre sa sajta, ili samo account. tnx.

Igra se ne skida sa site-a vec se kupuje u prodavnici i instalira sa cd-ova a mesecno igranje se placa.

to Ultimo - imaju wc3 i tft - bar su imali pre par dana kad sam poslednji put gledao i to obe igre u jednom paketu - Plato u Knez Mihajlovoj. Da imaju sve igre novije - nemaju - da su skupi - skupi su.

bash me interesuje kad ce neko da otvori pravi game-store gde ce svaki gamer da nabavi ono shto mu treba pochew od originalnih igara :)

Evo da se pohvalim malo, jedan lik (aCKO) ovdje u Baru u CG je napravio u igraonici WOW preko servera, licno bio tamo i probao---------- WOW preko Lan-a, stvarno je wow!!!

Uvjerite se sami!

Poslednja izmena:
nije fora da naplacuju CD + mesecno igranje. Izgleda da im se moze :) Potraznja je ogromna.

Boyce, kod svakog mmorpga je tako, ni ovde nije drugacije, to nema veze sa potraznjom...

Jedi_knight je napisao(la):
Evo da se pohvalim malo, jedan lik (aCKO) ovdje u Baru u CG je napravio u igraonici WOW preko servera, licno bio tamo i probao---------- WOW preko Lan-a, stvarno je wow!!!

Uvjerite se sami!
nije uopshte teshko napraviti u lanu ili na netu server, nego je problem shto za igranje mmorpg ti treba dosta ljudi(chitaj par desetina hiljada),a to nije izvodiljvo narochito u lanu :)

Highl1 je napisao(la):
nije uopshte teshko napraviti u lanu ili na netu server, nego je problem shto za igranje mmorpg ti treba dosta ljudi(chitaj par desetina hiljada),a to nije izvodiljvo narochito u lanu :)
Znam,znam ali ov sto smo "mi" napravili je gotovo samo da se probaju i osjete cari WOW-a, da se isprobaju likovi,sve u svemu da se shvati koliko je WOW dobra igrica........ ;)

Nazad
Vrh Dno