Šta je novo?

Jel hard prso?:)

ICE

Čuven
Učlanjen(a)
30.12.2001
Poena
695
Naime,pre par dana je riknulo napajanje i na preporuku sa foruma uzeo sam Chieftec za masinu
Barton 2500XP+,ploca GA-7VAX,GF 4200Ti,hard IBM 80 Gb,tv karta...e sad problem je sto nece da digne sistem,samo ga upali i stoji na onoj pocetnoj strani kad krene bootovanje,izgleda da ne prepoznaje hard...odnesem do drugara da probam hard i tamo ga prepozna ali samo nekih 20-tak giga i jos ne moze da im se pristupi. Jel hard spreman za zamenu?

Pa moguce da jeste ali bi trebao mozda da ga testiras nekim disk utility-jem...
Mozda cak i da uradis p[rosti scandisk, pa da vidis sta ce win da ti kaze...

Hard je 99% spreman za zamenu ali ako imas neki OS koji se podize sa cd_a (npr Knoppix) ne bi bilo lose da ga probas... Tako ces videti je li sve ostalo ok

Pa generalno mi sa harda ne treba nista,svakako sam planirao da ga formatiram. Koji bi mi preporucili hard za kupovinu? Ne treba mi nista preterano veliko,do 160gb mozda

Kakva tabela? Pojasni malo...

Uzmi( Hirens boot cd),tamo imas zanimljivih programa za proveru hard diska,ako imas Maxtor uzmi samo PowerMax i proveri sa flopia,ako ga imas.

Imao sam brate ja slican problem i sta god da radis dzabe se cimas.Jednostavno uzmi novi hard jer ti je taj 100% pokvaren.

Vrh Dno