Šta je novo?

Jel grebuje neko Shoder listu?!

Miroslav

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
29.12.2001
Poena
739
Juce bila repriza na trecem kanalu, valjda ce sve da puste ponovo...

jel neko grebovao?

Pa, covek je pitao da li je neko grebovao, a ne sta misite o shoder listi...Noise.

ZoNi je napisao(la):
nadam se da nije :)

shoder = bljak! (to je "izvor" za uzase tipa Svet ili Star!)
molim? pa covek se *****ava ko lud tamo a ti to uporedjujes sa grandom ili svetom...

Miroslave ja imam spot "Zagreb" sa onom kulovcinom,relativno dobrog kvaliteta(kao VHS)pa ako ti treba,javi :d ,to mi je glavno sto mi treba od shodera,mada koliko se secam bilo je i gorih horora

Meni treba spot Zagreb!!!!!!!!! To trazim vec godinama

ma ja bi vise zbog Zike i kasnije popaja, reanimirali su me nakon "tepanja djavola" :D

Ma miroslave, to 3K slavi 15 godina postojanja, ne verujem da će ponovo da puštaju...

Imao sam ja negde "Zagreb" mod za Amigu. Nego jel ima neko stvar "Moja draga nema prednji zubi, kad me ljubi jezikom me ubi"? :d:D Isto iz šodera...

Mozemo da pricamo sta god pozelimo, ali "Shoder" je bio i ostao najveca pljuvacina po turbo folku i primitivizmu samo sto to nikada nije shvatilo vise od 95% populacije sa ovih prostora. Bicko ih je kidao od *******cije.
Umrem od smeha kada se setim njegove cuvene ganderobe i talijanske melodije "shto se uvija ki luda". A pesmu "Moj dragi nema prednji zubi" izvode cuvene debiltantkinje, sestre Mihaljevic ;-)))

Pozdrav svima and stay tuned :)

P.S. Ako budu reprizirali sve epizode Shoder liste i ako je neko bude prebacivao u DivX;-) zainteresovan sam za dobavljivanje istih, ebi ga neko mi je svojevremeno u**** kasete na kojima je sve bilo snimljeno ( mislim da je to bio No1 in tha house ;-) )

Poslednja izmena:
Miroslav je napisao(la):
molim? pa covek se *****ava ko lud tamo a ti to uporedjujes sa grandom ili svetom...
ma ja bi vise zbog Zike i kasnije popaja, reanimirali su me nakon "tepanja djavola" :D
hm... da - *****ava se k'o lud, ali za to koristi bolesne ljude (Zika Obretkovic), ciju bolest izvrgava ruglu :trust:

ali, izvinjavam se zbog "noise"-a :,,:

Zika nije bolestan, Zika je legenda :)

Peca je napisao(la):
Zika nije bolestan, Zika je legenda :)
ahahah!!!! Tako je! :) pa neki ljudi bi radili i 15x gore stvari da se pojave na TV-u... evo pre nekog vremena sam gledao onu glupu emisiju mislim na 3k, kad za 1000din traze razne budale da urade nesto... I tako nadju lika koji dozvoli nekoj ribi da mu obrije nogu na sred knez mihajlove! ako pitas mene, to je 1000x bolesnije nego Shoder.

'oću i ja "Zagreb" :D

Kol'ko para?!

ZoNi je napisao(la):
nadam se da nije :)

shoder = bljak! (to je "izvor" za uzase tipa Svet ili Star!)

Ova izjava ima posebnu tezinu kada se uzme u obzira da ju je izrekao covek koji je trazio linkove za najgrdje kic&sund pesme koje su ikada napravljene. Soder lista je legendarna.

Pa Zoni je kicherica master, pazi samo kakvi mu se mobilni svidjaju :D:D

ma sto neko ne navata ako ima nekog u 3K pa prebaci ???

malo je OT, al ko ima "dva sata kvalitetnog (novogodisnjeg) programa" na DivX ? :)

driver je napisao(la):
Pa Zoni je kicherica master, pazi samo kakvi mu se mobilni svidjaju :D:D

a da ne prichamo o browser-u... :D

kVu je napisao(la):
ko ima "dva sata kvalitetnog (novogodisnjeg) programa" na DivX ? :)

Imam ja i na VHS-u i na DivX-u. E to je špic loodila :smash: :D

kVu je napisao(la):
ma sto neko ne navata ako ima nekog u 3K pa prebaci ???

malo je OT, al ko ima "dva sata kvalitetnog (novogodisnjeg) programa" na DivX ? :)

imam i ja, ali su iseceni delovi kad je muzika :mad:

Znachi postoji divX... dankeshen :)))))))

Nazad
Vrh Dno