zmija
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.02.2004
- Poena
- 619
Treba da sastavim jednu masinu za plafon 500 evra. Stvar je u tome da treba da bude stabilna i ultra tiha, dakle oc je skroz nebitan. E sada ja razmisljam o sledecem:
Sempron 2800 box
Gigabyte ga k8ne
Gigabyte rx550
Samsung 250 gb sata
Corsair 512 ddr
Eurocase q3
Nec 4550
Lg cdrw
SB live (ovo vec imam tako da se ne racuna za cenu)
E sada par pitanja u vezi ovoga. Da li je cooler iz box-a dovoljno tih ili da uzimam nesto drugo? I kako ce ovo funkcionisati posto kapiram da se ova ploca i grafika koje imaju pasivno hladjenje dosta zagrevaju, a konfa ce raditi dosta dugo, ponekad non-stop 24h? Posto mi grafika nije bitna da li je bolje da stavim rx300se? I na kraju da li je DTK kuciste bolje resenje jer kapiram da je bolje napajanje na njemu nego na q3, ali video sam q3 i stvarno me je odusevilo sto nema nikakve buke...
Sempron 2800 box
Gigabyte ga k8ne
Gigabyte rx550
Samsung 250 gb sata
Corsair 512 ddr
Eurocase q3
Nec 4550
Lg cdrw
SB live (ovo vec imam tako da se ne racuna za cenu)
E sada par pitanja u vezi ovoga. Da li je cooler iz box-a dovoljno tih ili da uzimam nesto drugo? I kako ce ovo funkcionisati posto kapiram da se ova ploca i grafika koje imaju pasivno hladjenje dosta zagrevaju, a konfa ce raditi dosta dugo, ponekad non-stop 24h? Posto mi grafika nije bitna da li je bolje da stavim rx300se? I na kraju da li je DTK kuciste bolje resenje jer kapiram da je bolje napajanje na njemu nego na q3, ali video sam q3 i stvarno me je odusevilo sto nema nikakve buke...
Poslednja izmena: