Šta je novo?

Jeftiniji SBB internet!?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

dominator

Slavan
Učlanjen(a)
20.03.2005
Poena
304
Nešto se šuška po lokalnim sbb hubovima da će kao od 12.02 tj u ponedeljak da pojeftini net i to 256 će imati cenu kao 128, 384 kao 256 itd...

Živi bili pa videli dal je istina.

ma jeste,mada bi mi leglo neverovatno,ovako je stvarno mnogo skupo u odnosu na ADSL

Uh, kako bi mi ovo leglo. Pogotovo to što je u Vrnjačkoj Banji 256k 2300 dinara jer Lelekom naplaćuje link u manjim gradovima većom cenom nego u velikim.

Živi bili pa videli (čisto sumnjam, možda u BG, ali ostatak Serbia-e čisto sumnjam).

Nešto se šuška po lokalnim sbb hubovima da će kao od 12.02 tj u ponedeljak da pojeftini net i to 256 će imati cenu kao 128, 384 kao 256 itd...

Živi bili pa videli dal je istina.
I onda je mrmot zavio čokoladu:D

Zezam se, naravno da bi dobro doslo, mada SBB mi je dobar samo zbog HUB-a

Kod mene, da čuknem u drvo, za sad radi ok, a nadalje videćemo...

lepih 1800 din ustede na mom paketu :D nego sto nisu ubacili 2 mbps ? prosli put kada su smanjivali cene ubacili su i jachi paket ....

...ma samo da pojeftine...od ponedeljka ćemo se nervirati što nisu ubacili i 2 mbps

Uuuuuuu, ovo ce da bude savrseno, ne samo sto cu za iste pare da dobijem 384k ka spolja nego ce i lokal da ode na 768 !!! Savrseno, ja sam odusevljen !

od pre koji dan kad je u ZR proradio lokal, tojest sbb presao na optiku, nemogu da se zalim, sve leti... ping u online igrama ne prelazi 50 na stranim serverima....... a lokal radi ko lud!

do sad sam uplacivao 512flat(3695 sa odrzavanjem kablovske) a od sad cu uplacivati 1024 jer je 4895din sa kablovskim odrzavanjem sto se isplati jer je pre bio 1mbit 6595din sa odrzavanjem sto je bilo jako skupo.

Ma nisam ja našao nego neki tip na lokalnom hubu, pa su posle skinuli tu stranicu.

do sad sam uplacivao 512flat(3695 sa odrzavanjem kablovske) a od sad cu uplacivati 1024 jer je 4895din sa kablovskim odrzavanjem sto se isplati jer je pre bio 1mbit 6595din sa odrzavanjem sto je bilo jako skupo.

Ne vidim poentu da sa 60€ flat/mesečno za 1Mb kažeš da se isplati, možda tebi lično ali je to ipak i dalje objektivno preskupo, da ne kažem troduplo skuplje... ali sve dok ima ko da ćuti i da plaća, što da ne? ;)

covek mozda zaradjuje putem interneta... pa mu se sigurno isplati...

Ja sam do sada bio na 512k, a sada cu i dalje da ostanem na 512k a mozda ponekad ako mi stvarno treba predjem na 716k :) Vazno da je meni lokal 1mbit ostao i sve to za manje pare :p

Naravno ako dodje do ovakvog cenovnika :)

Poslednja izmena:
Mogu da se kladim da ce novi 256 da radi na nivou 128, SBB je krenuo nizbrdo sa kvalitetom. Samo ga jos lokal vadi.
A šta da kažemo mi koji nemamo lokal (mislim korisnici SBB-a, čija tehnička služba je previše lenja (ili ne zna) da postavi lokal).

Neka insajd informacija sa linka koji je posle obrisan, odatle ta slika.Tako bar rekoše na hubu, a ionako ne moramo mnogo da čekamo sutra će se videti da li je istina...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno