Šta je novo?

Jeftiniji SBB internet!?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa kad bi malo skinuli cene bilo bi extra samo srbi su to :d

Videćemo sutra šta će da bude od ovoga..

paaaa....dzaba smo krecili. da je trebao da poskupi verujem da bi bilo, ovako...na zapadu nista novo.
pak` nije ovo jedini ponedeljak

Mislim da su ovime vise mislili na Kablovsku TV nego net.

Sve jedno dal cu davati 300 din manje za internet il za tv samo da je manje :)

Pre neki dan sam pročitao ovu temu i iskreno nisam nešto verovao da će doći do pomeranja cena, tj. brzina... ali danas krenem da skidam nešto sa neta kad ono:

A imam uplaćen 128k flat light.

Pre neki dan sam pročitao ovu temu i iskreno nisam nešto verovao da će doći do pomeranja cena, tj. brzina... ali danas krenem da skidam nešto sa neta kad ono:

A imam uplaćen 128k flat light.

A sta ti pise u konfiguraciji modema? Kolki ti je downstream i upstram, naravno kada oduzmes LOKAL. Ako su te cifre ostale stare, onda ne znam sta se desilo, mozda im deo protoka od lokala procureo prema spoljnom netu :) Mozda moj 512k poleti kao lokalni 1 mbit , videcu kada dodjem kuci :)

Gledam ja tako malo pre na quotestation-u sta se desavalo na berzi danas - kada ono prva vest - SBB smanjuje cene kablovskog internet-a i tragom te vesti vidim da su juce trebali u Sport Caffe-u da daju malo vise detalja o tome ... Medjutim niti na sajtu niti na njihovog forumu ima ikakvih novih informacija o tom pojeftinjenju ... a QuoteStation mi ne deluje kao portal koji bi neke buve od informacija prenosio ...

Poslednja izmena:
Od sutra ljudi, strpite se jedan dan ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno