Šta je novo?

Jeftini kompjuterski sto

• Začetnik teme Začetnik teme mile64
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

mile64

Cenjen
Učlanjen(a)
14.06.2012
Poena
169
Ne može čovek od dece doći do kompjutera.Fala bogu.Zato odlučih da formiram svoj kutak.Kombinacija novih I polovnih komponenti,staro kućište,polovan monitor sa integrisanim zvučnicima.
I kompjuterski sto.
Zapravo STOLIĆ!
Za samo 2000 din.
Kako vam se čini?

Poslednja izmena:
Jao da video sam ovaj sto u Idei u KG-u. Pa dobro si se uklopio 🙂

Jos kada bi bilo mesta za noge...

Po meni izuzetno nepraktican i mali ali bitno je da tebi zavrsava posao.

ps: pocasti se bilo kakvim slusalicama ili zvucnicima, ti integrisani na monitoru su beda ziva :wave:

Poslednja izmena:
Ako tebi odgovara onda je dobro, samo bih ti savetovao da okrenes kuciste da dobijes iole prostora za noge inace ces se kociti stalno 🙂

Ovaj sto sam smislio i napravio sebi po meri (mnogo mesta za noge), za jedan dan (kad sam dobio isečenu ivericu) - pre jedno mesec i po dana. Izašao me je oko 4000 din, od čega je samo ovaj široki abs oko gornje ploče izašao nešto preko 1000 din. Ne volim spuštenu tastaturu (na klizačima ispod gornje površine), pa sam napravio klupicu za monitor ispod ulazi tastatura ako je potrebna veća radna površina na stolu. Nije nešto fensi, ali zadovoljava moje potrebe. Ni ja nisam imao mnogo prostora na raspolaganju, ali maksimalno sam iskoristio koliko sam mogao, sto je dimenzija 1350x700x760 L/W/H.

Kao da ti beže fuge u predsoblju😛,šalim se,extra si sve ovo skockao baš mi se sviđa🙂

Ako čovek ima ženu i decu, a posebno ženu, verujte mi - slušalice sigurno ima i koristi, hehe.

Nazad
Vrh Dno