Nisam odmah ukapirao sta me pitas. EHeather znam da ne radi, nista se ne desava njegovim stiskanjem. Negde sam procitao da se mozda to dugme odnosi na grejac spoljne jedinice, nisam siguran ni sta sam procitao, ako nadjem vise, napisacu.Ja pitam za EHeather, ne za Health! Jesi li koristio EHeather funkciju?!
Jeste, za to sluziNisam odmah ukapirao sta me pitas. EHeather znam da ne radi, nista se ne desava njegovim stiskanjem. Negde sam procitao da se mozda to dugme odnosi na grejac spoljne jedinice, nisam siguran ni sta sam procitao, ako nadjem vise, napisacu.
Poslao sam pitanje Vox-u da mi pojasni rad dugmeta Health, nadam se da ce da objasne. Ja predpostavljam da se radi o usmeravanju vazduha, zato sam i napisao "verovatno". Kada dobijem odgovor napisacu njihovim recima.Pa ne mogu da ga namestim jer sam kod motora koji usmerava rad krilaca namestio potenciometar za finu modulaciju rada uređaja i sad ne može da usmeri vazduh na te zelene filtere. Vidim da nešto zapinje čim uključim health.
Nema toga više, samo komad jedan bio vrlo verovatno 🤠Ima u radnji na A Vivax acp-12ch35aegi 29.999 I plus se može umanjiti za 1500 sa vaucerom. Mislim da je skroz ok varjanta.
Jel stvarno misliš da klima ubacuje 650m³/h spoljnog vazduha u sobu?Poslao sam pitanje Vox-u da mi pojasni rad dugmeta Health, nadam se da ce da objasne. Ja predpostavljam da se radi o usmeravanju vazduha, zato sam i napisao "verovatno". Kada dobijem odgovor napisacu njihovim recima.
Svakako i mene zanima rad usmeravanja vazduha jer ako je protok 650m3/h ne bih da mi ulaze otrovi unutra. Sigurno je bolje biti zdrav u plucima nego se grejati zimi ili hladiti leti sa onakvom slikom vode sto sam postavio.
Pusti coveka, brate, banovace nas sve komplet. Humor i zezanje je zabranjeno na ovom forumu, samo gole cinjenice.Jel stvarno misliš da klima ubacuje 650m³/h spoljnog vazduha u sobu?
Za sad je sve ok. Noćas sam je upalio u ponoć i do 10h je potrošila 3,7kw. Setovana na 19.5, temperatura u sobi se kretala od 21.1°C do 21.6°C. Spoljna jutros u 7h bila - 2°C (noćas išla do - 4).Pusti coveka, brate, banovace nas sve komplet. Humor i zezanje je zabranjeno na ovom forumu, samo gole cinjenice.
Nego kako radi klima na minusu nocu? Nema problema?
Koja klima to radi i još sa tim kapacitetom? Od pušača mi suze idu, znači prostorija 12m2 (cca 32m3) grubo za 3 min izmeni vazduh a još nije ni izduvanio.Jel stvarno misliš da klima ubacuje 650m³/h spoljnog vazduha u sobu?
Najbolje ih pitaj u kontakt formi na sajtu. Ili neko da ti slika SJ ko je ima.Videh na vox sajtu da je vox ihd12-sipmw deklarisan do -25. To znaci da ima grejac tacne?
Zato sto je neki nesposoban covek prekucavao specifikacije i pogresio.Postovani,
Ova klima nema grejac tacne.
To je to iz voxa.
Znaci prilicno bucna unutrasnja i na fan 1. Kako misle da radi do -25 bez grejaca tacne nije ni jasno.
Koje Vox klime imas?Evo stigao racun za 11.2023, dve vox 12 ce i 1 18 ca potrosile negde 700 kwh i oko 11000-11500 rsd. Grejem dve kuce i do sada sam grejao na pelet. Ljudi ja sam prezadovoljan potrosnjom i grejanjem. Pozdrav
A 18 ca je neka Acct bila u bc group na akciji 58.ooo skroz ok.
Sve tri klime si kupio ove godine i ugradio?A 18 ca je neka Acct bila u bc group na akciji 58.ooo skroz ok.
U maju kupio i ugradio, da sam to uradio u leto 2022 sad bi mi ostale dzabe u razlici pelet struja. Paleta bila 48.000 trosim 6 paleta Uzas. Jedina greska sto sam jednu stavio u hodnik da greje dve sobe, to cu u leto da promenim sa jos jednom klimom, iz hodnika da premestim u sobu i da u drugu sobu ugradim joj jednu zbog jednake temp.Sve tri klime si kupio ove godine i ugradio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari