Šta je novo?

Kućna multimedija Jeftin televizor 42 ili 43 inča za stariju osobu

• Začetnik teme Začetnik teme Deleted member 37912
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
D

Deleted member 37912

Guest
Ovako.
Kevi crkao TV koji koristi u spavaćoj sobi.

Dakle zahteva se:
  • da dijagonala TV-a bude 42 ili 43 inča,
  • nezahtevan korisnik, gleda uglavnom filmove i serije, od sporta samo tenis,
  • OS nebitan jer ima EON boks,
  • soba manja 16m2, umereno osvetljena, svetlo ne bije u panel, TV se gleda iz apsolutno ravnog položaja u odnosu na panel i nikad se neće gledati pod uglom, dakle po mom nekom znanju traži se VA>IPS>TFT
  • budžet 200 evra maksimalno.
Ja sam malo gledao i na blic i vidim da Tesla modeli kupljeni do 31.12 imaju 2+3 godine garancije što je lepo.
Prelistao sam malo forum i vidim da ljudi više cene Vox televizore (navodno) zbog kvalitetnijih panela u odnosu na Fox i Teslu.

Svaki savet je dobrodošao.

P.S. ni ona ni ja nemamo vremena da lutamo po radnjama i gledamo uživo, zato i pitam ovde.

EDIT:
Za sad sam gledao:
TESLA Televizor 43E325BF, cena 20.590 RSD, garancija 2+3,
VOX LED Televizor 43GOF205B, cena 24.990 RSD, garancija valjda 2 godine.

Poslednja izmena od urednika:
Kod tih jeftinijih televizora najbolje gledati garanciju, svi su tu negde po kvalitetu, fox, vox, vivax, tesla.

Sad gledam ima taj Tesla i za 18.500 din isto garancija 2+3 godine.
Jedino nikad nisam kupovao na www.dotmarket.rs pa ne znam kakvi su sa aspekta prava potrošača.
Osim što je non smart (što je nebitno), specifikacije deluju ok (P.S. Tesla ih bar napiše za razliku od drugih).

Za garancinu se slazem.
Prosli tv smo kupili sa 2+1 godina garancije i kvario se tri puta,posle treceg puta smo ga odneli u selo,radi jos a sedma godina!
Sad ovaj rsdi odlicno.
Ne znam meni dok popravljaju dzabe nije me briga 😁

Nazad
Vrh Dno