Šta je novo?

jeftin android s 2GB RAM

antena

Cenjen
Učlanjen(a)
08.04.2015
Poena
195
Da je sto jeftiniji a da radi posao. Sa sto vecim ekranom u sto manjem pakovanju, da moze u dzep! Nece se igrati igrice, nece se koristiti FB i sl. gluposti, samo komunikacija (usmena i pisana), surf, mp3, poneka fotografija (prosecnog kvaliteta) i sl.

Moze i polovan ali da je u dobrom stanju.

Poslednja izmena:
Mislim da bi ti g2 bio odlicna opcija.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Lg g2 polovan sa rutom i nekim custom romom je uzivanje koristiti.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Imas u WinWin na outletu zilion modela. Imaju cak i garanciju jednu godinu.

Ima i po oglasima i prodavnicama zilion modela, zato sam i postavio pitanje! Ja pretragom nadjem 200 modela ali sta mi to znaci kad ne znam koji bolje radi, koji je precenjen i sl.

Ovaj iz 2013. http://www.gsmarena.com/lg_g2-5543.php? Kad je to prestalo da se proizvodi? Treba da radi bar godinu, godinu i po.
Mozda ubodes neke modele iz 2014 god.l e sada kada je prestao da se pravi ro nemam pojma.ja sam moj nov kupio i naleteo na ovaj ako je verovati ovom programu [emoji4] Inace ima da tera on dugo dobar je to mob.
d0fadeda05833ee7e7cbc51a96759548.jpg

Ovaj iz 2013. http://www.gsmarena.com/lg_g2-5543.php? Kad je to prestalo da se proizvodi? Treba da radi bar godinu, godinu i po.
Ne znam da li se salis ili sta?
Napises jeftin telefon sa 2gb rama i mi ti damo neku najjeftiniju mogucu varijantu iako ti nisi stavio koliki je budzet i ti napises ovako nesto..
Sledeci put napisi sta je tebi jeftin telefon.

Verovatno trazi tel od 50e i manje :D

Zna se sta znaci jeftin, ako ima 3-4-5 modela koji rade isto/slicno onda najjeftiniji od njih. Pa bilo to 50 ili 100e. A vidim niko ne predlaze nove (osim Xiaomi Redmi),jel to nema nista drugo? Ili nove-polovne (jos pod garancijom)?

Zna se sta znaci jeftin, ako ima 3-4-5 modela koji rade isto/slicno onda najjeftiniji od njih. Pa bilo to 50 ili 100e. A vidim niko ne predlaze nove (osim Xiaomi Redmi),jel to nema nista drugo? Ili nove-polovne (jos pod garancijom)?
Ne, ne zna se sta je jeftin telefon. Meni je jeftin telefon 100-200e a nekome je to to vec previse za telefon. Napisi lepo koliko si spreman da das za telefon.

E kakvi ste, moram da vam nacrtam da bi razumeli... Eto Redmi 4x je 110e nov a ima i vise nego sto mi treba, znaci maksimum toliko za nov, za polovan naravno manje.

Imas zilion na aliexpress-u, gearbest-u i sl.
Preporucujem
Original leagoo M8 pro Mobile phone Android 6.0 2GB RAM 16GB ROM MTK6737 Quad Core cell phones Fingerprint 4G FDD-LTE Smartphone
http://s.aliexpress.com/mMzu22a2
(from AliExpress Android)

Poslednja izmena:
Sto bi rekao tablet fan, ne znam da li se salis ili sta? Pa to bude skuplje dok stigne (kad jednog dana stigne) od ovih ovde!

Ja sam nasao nove Redmi 4x i Nokia 3 za 100-110e, da li ima jos nesto novo u klasi a za istu cenu?
A od polovnih ima pomenuti G2, pa Nexus 5, Tesla 6.1 i 6.2 lite, Meizu M2, Alcatel Pop Up, i jos x modela. Samo da ne bude za te stare (po 4-5 godina) da mora da se menja baterija, pa popravka necega pa da na kraju bude skuplja dara nego mera...

Poslednja izmena:
Za 100 eu ima da se nađe S5. Ja sam uzeo S5 Neo za 70EU na KP. Ako naletiš. Generalno je S5 Neo i S5 običan između 90 i 130 eu.

Vrh Dno