Šta je novo?

Jeftin štampač?

Sigurno bi ti search pomogao, ali ajde da ja predlozim HP P1005. Malo je skuplji od ova dva. I njegova toner kaseta ima cip koji se menja pri reciklazi ali ona je jeftinija nego kod ostala dva modela koja si naveo. I rezervni delovi su jeftiniji za njega, tako da se visa pocetna cena isplati kasnije kroz jeftinije otiske.
Pozdrav

Da, to uglavnom vazi za sve HP modele. Da ne sirim pricu previse - ako ne platis na mostu, platices na cupriji. P1006 je malkice jaci od P1005 - umesto 2 ima 8 MB memorije i umesto 14 stampa do 17 str/min. Na itsvet-u vidim da kosta 97,85 eura u Tehnomarketu, tako da mislim da je to dobra kupovina. Da sam na tvom mestu ja bih uzeo HP, ali odluka je samo tvoja.
Mozda ne bi bilo lose da preko oglasa nadjes neki polovan HP tipa 1020,1018,1015,1012 i 1010. Svi trose istu kasetu bez cipa deklarisanu na 2000 strana. Kaseta za P1005 ima cip i deklarisana je na 1500 strana, ali zbog cipa joj je reciklaza malkice skuplja u odnosu na 1020 i ostale u nizu.
Sto se tice Lexmarka i Samsunga, najbolje bi bilo da se javi neko ko se bavi reciklazom toner kaseta pa da kaze koja je varijanta povoljnija.
Pozdrav

Od svih tih jeftinih gledano po kvalitetu iztrade ali i po tome da ima i varijantu tonera od 2500 strana a da je samo malo skuplji od Samsunga ML-1640 je Samsung ML-2525

Ja taj Samsung ML-2525 nisam video na sajtu ERC Commerce Computers-a, itsvetu ni pcberzi. Ko ga uopste prodaje? Nisam nasao da se vrsi reciklaza tonera za njega. Prodaju se samo originalne toner kasete.
Mislim da ovo nije dobra kupovina. Da li gresim?
Ako pcberza ne laze, HP P1005 je 8500 din u PC diskontu. Valjalo bi da kidswithaids to proveri.
Pozdrav

E ovako, meni je potreban štampač na kojem bi se štampanje radilo u veoma malom obimu i ređem vremenskom opsegu, tipa par puta mesečno, maksimalno. Koji štampač je najbolji za ovakve potrebe?
Mislio sam da uzmem neki ink jet štampač, jeftinije cene, pošto mi kvalitet štampe nije preterano bitan, kao ni brzina, niti planiram da nešto specijalno štampam u boji, a da uzimam crno-beli laserski štampač za tako mali opseg štampanja mi je prevelik izdašak.
Da li neko ima neki konkretan predlog koji bi štampač bio dobar, sa dobrom servisnom podrškom i relativno jeftin u eksploataciji?

Hvala

jimi kupi najjeftiniji laserski stampac.
ako kupish inkjet a ne stampas svaki drugi dan zapusice ti se kertridzi shto ti je mnogo veci izdatak (2 kertridza za lexmark oko 6000 din, dva za canon oko 4500, dva za hp oko 4000 din) tako da ti je najjeftinija kupovina nekog lasera. Ako te zanima moze da se iskopa i neki polovan laser i tebi bi i to radilo posao.

Ok, hvala. Bitna mi je takodje i pouzdanost i podrska za servis. Nije mi problem da dam malo vise para ako je za samsung losija servisna podrska.

Hvala na odgovoru u svakom slucaju.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno