rodjak ima sledeci problem
ulaz na zvuchnoj za mikrofon obavlja svoju funkciju i mikrofon radi, ali je problem shto na tu istu rupu, da prostite, zvuk i izlazi, a ne na onu srednju koja sluzi za zvuchnike.
ako sam bio nejasan, dakle na zvuchnoj imamo standardne tri rupe
- jedna je line-out koji cemo zanemariti
- druga je za zvuchnike. sa njom je problem shto na nju ne izlazi zvuk
- treca je za mikrofon, sa njom je problem shto ona i prima zvuke od mikrofona, ali i pushta zvuk sa kompjutera
e sad, jel imao neko ovakav problem i ako da, kako ga je reshio?
kako da objasnim zvuchnoj da razdvoji te signale?
to je integrisana zvuchna na plochi asus p4p800s-x 848p.
zvuchna je 5.1, ali rodjak ima obichna dva zvuchnika
u biosu ne postoje nikakva podeshavanja sem on/off
ko je propustio u postu da vidi, zvuchnici rade najnormalnije kad se ukljuche u ulaz za mikrofon, ali tada ne moze mikrofon da se koristi, a bitno mu je u isto vreme da radi i jedno i drugo.
nigde u windows podeshavanjima nisam nashao nishta shto bi sredilo situaciju iako sam kliknuo na sve shto ima veze sa zvukom. program koji dolazi uz plochu kao aplikacija za konfigurisanje zvuchne takodje nema nijedno podeshavanje koje bi pomoglo, a verujte, sve i u njemu sam probao
dakle? reshenje?
neko?
ulaz na zvuchnoj za mikrofon obavlja svoju funkciju i mikrofon radi, ali je problem shto na tu istu rupu, da prostite, zvuk i izlazi, a ne na onu srednju koja sluzi za zvuchnike.
ako sam bio nejasan, dakle na zvuchnoj imamo standardne tri rupe
- jedna je line-out koji cemo zanemariti
- druga je za zvuchnike. sa njom je problem shto na nju ne izlazi zvuk
- treca je za mikrofon, sa njom je problem shto ona i prima zvuke od mikrofona, ali i pushta zvuk sa kompjutera
e sad, jel imao neko ovakav problem i ako da, kako ga je reshio?
kako da objasnim zvuchnoj da razdvoji te signale?
to je integrisana zvuchna na plochi asus p4p800s-x 848p.
zvuchna je 5.1, ali rodjak ima obichna dva zvuchnika
u biosu ne postoje nikakva podeshavanja sem on/off
ko je propustio u postu da vidi, zvuchnici rade najnormalnije kad se ukljuche u ulaz za mikrofon, ali tada ne moze mikrofon da se koristi, a bitno mu je u isto vreme da radi i jedno i drugo.
nigde u windows podeshavanjima nisam nashao nishta shto bi sredilo situaciju iako sam kliknuo na sve shto ima veze sa zvukom. program koji dolazi uz plochu kao aplikacija za konfigurisanje zvuchne takodje nema nijedno podeshavanje koje bi pomoglo, a verujte, sve i u njemu sam probao
dakle? reshenje?
neko?
Poslednja izmena: