Šta je novo?

Jednom za svagda: 25fps, vs 30fps, vs 60fps

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni je najsmesnije sto svi ali svi koji su odgovoili imaju 8800 gt u potpisu mashine xa xa bruka upravo o tome sam i pisao . jednostavno ne podnosite poraz
ps. assesina sam igrao 23-26 konstantno samo jedino crysis me cimao 19-20 priznajem ali je bio igriv .

Bal-Hey! Baltazar! :d:guitar::cigar::exploder::Klanjanje

e ljudi, zivi eksperiment :
pustam drugaru (posle 3 piva) ovaj test app 30 vs 60. Covek ladno kaze da mu je mutno i jedno i drugo jer nije rucao danas ! :d

Daj mu doping, neku guaranu, nešto za dizanje:D

ako mu dam doping nece 20 fps videti ni u jednom slucaju...u tome i jeste stvar dopinga zar ne ? :d

***:D
Videće bolji svet:D

gx-x
Ne radim trenutno nista bitno na kompu, grafa mi treba jaca samo da podrzava direct x10.
nisam ljubomoran, al bih voleo da imam jacu.
Nekako mi vise nije do igranja igrica na kompu, (mnogo vise se igram sa ppc-jem).
T.j. najvise volim da legnem i da igram, a to mogu samo na ppc.

Poslednja izmena:
pod 3. cela poenta igranje je da igras na defult size monitor rezoluciji u bar medium
a ako 6600 gt to moze da izvuce (ostale komp...4800+ 2gb rama) onda nema potrebe za graf..od 300 e .

Nema potrebe za grafom od 300e, ali ima potrebe za grafom od jedno 110-130e neki 3850. Ja sa 7900gs i 2gb rama,4000+, nisam bio zadovoljan kako radi Criza kad je velika guzva na ekranu, a igram se u 1024x768? Kakva 6600gt...pa ona nije izvlacila ni Quake 4 na full.

@mika9 Imas radeona 3870? Jesi li ga imao i pre nego sto si nas nazvao "burzujima" ili ti se dosadilo da ti se igre vucu ko' puzevi? Pa sta fali 6600GT-u? :trust: :d

nedavno je pazario :D...mozda je covek dobio na lotou, i u medjuvremenu i sam postao burzuj :d

Skinuo sam program, pokrenuo ga i... vidim razliku između 30 i 60 fps. Znači li to da sam normalan??? :d:d:d

Ne, to znaci da je ova tema zatvorena ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno