- Učlanjen(a)
- 10.01.2001
- Poena
- 1,019
Dakle, prevazisli smo instalaciju (vodeci se prema uputstvima sa tweaktown-a - pitam se samo, kako smeju ono da objavljuju?) SP1, i sada ostaje jedno pitanje. Pre nego sto ga postavim, moram reci da je moj XP Corporate drugacije sredjen nego kod vecine ljudi. Dakle, sve sto nije bilo potrebno - iskljuceno je. Disableovan je Agent, PCHealth, Restore, Messenger, gooooomila servisa i startup programa kroz Run:msconfig, updateovana su dva hot fixa (ona koja su mi trebala, jedan vezan za AMD procesore a drugi za pucanje igara u DX8 aplikacijama). Cak sam smanjivao max velicinu log fajlova sa 512 na 64k. E sada. Vaznije pitanje glasi:
Da li ce mi se, posle instalacije SP1, servisi, Messenger i ostale XP gluposti vratiti na default kao da je XP tek instaliran, ili ce sve ostati kako je i bilo? Ok, verujem da treba ponovo da ubijem onu naviku Media Plejera da mi se konektuje na neke servere svaki put kada sam na netu, i verujem da ce sve malko brze da radi, ali da sve gluposti radim ponovo, ne pada mi na pamet, makar ostajao i bez XP-a! Jel neko imao ovako sredjen XP i zna sta pricam? Nadam se da cete se oglasiti.
Odpozdravljam
Da li ce mi se, posle instalacije SP1, servisi, Messenger i ostale XP gluposti vratiti na default kao da je XP tek instaliran, ili ce sve ostati kako je i bilo? Ok, verujem da treba ponovo da ubijem onu naviku Media Plejera da mi se konektuje na neke servere svaki put kada sam na netu, i verujem da ce sve malko brze da radi, ali da sve gluposti radim ponovo, ne pada mi na pamet, makar ostajao i bez XP-a! Jel neko imao ovako sredjen XP i zna sta pricam? Nadam se da cete se oglasiti.
Odpozdravljam