Jesu, ali 39. nedelje 2003. godineM3 je napisao(la):Cekaj zar nisu svi bartoni odkljucani do 39 nedelje!!!
M3 je napisao(la):Zna li se koji su otljucani u 2004 ?
posto planiram da uzmem jedan 2500 Barton ali on je iz 5 nedelje-2004!!!
Odgovite mi hitno da znam sta uzimam :smoke:
M3 je napisao(la):Zna li se koji su otljucani u 2004 ?
posto planiram da uzmem jedan 2500 Barton ali on je iz 5 nedelje-2004!!!
Odgovite mi hitno da znam sta uzimam :smoke:
M3 je napisao(la):A ne mogu da vjerujem da su svi bartoni zakll;jucani u 2004 qq
Zar niko nije probao ove iz 2004,zar nikoga nije zapao otkljucani primjerak?
Ako jeste iz koje je nedelje bio?
nPetar:
U BIOS-u promeni mnozilac pa ako se sistem dize,znaci da je otkljucan a ako dobijes crn ekran, naravno pogadjas...
Òàđìč ÐčŽìč je napisao(la):Inace ovo nije bas tacno, al 'ajde....
Ako se stavi zakljucan procesor , konkretno Barton 2500+ (11x166MHz)
i spusti se mnozioc npr na 10x ili se digne npr. na 12x u bios-u ,
nema nikakvih crnih ekrana i ostalog vec ce sistem i dalje raditi na
default mnoziocu tj. 11.
Pozdrav
default mnoziocu tj. 11.
Pozdrav
default mnoziocu tj. 11.
Pozdrav
ja sam procitao u neke novine ne znam koje su sad da je AMD izjavio da se ne kupuju procesori koji nisu u BOX varijanti jer su oni klasificirani kao procesori 2 klasekjgkreek je napisao(la):@M3 ne lupetaj gluposti sa drugom trecom kategorijom, nisu to jabuke na pijaci ...
@GoledenDragon nema to nikakve veze da li je cpu u box varijanti ili ne sa time d ali je zakljucan ceka sustina je nedelja proizvodnje jer do 39 nedelje 03 svi su bili otkljucani posle toga do 42 cinimi se nisam siguran bile su jos neke serije otljucane a posle toga su svi zakljucani. Ako sam pobrkao nedelje neko ce da ispravi ali otpriliek to je to.
Malo je nelogicno da AMD izjavi da ne kupuju njihove procesore ako nisu boxM3 je napisao(la):ja sam procitao u neke novine ne znam koje su sad da je AMD izjavio da se ne kupuju procesori koji nisu u BOX varijanti jer su oni klasificirani kao procesori 2 klase![]()
M3 je napisao(la):ja sam procitao u neke novine ne znam koje su sad da je AMD izjavio da se ne kupuju procesori koji nisu u BOX varijanti jer su oni klasificirani kao procesori 2 klase![]()
Òàđìč ÐčŽìč je napisao(la):P.S. M3 , onda je i ovaj moj procesor (c2 Barton 2500+) obicno s**nje
Nece vise od 2.4 GHz nikako stabilno da radi , mada se budi i na 2.6 GHz
Malo je nelogicno da AMD izjavi da ne kupuju njihove procesore ako nisu box
Sto ih onda prave?
Ma znam ja to nego decko kaze da "AMD govori da se ne kupuju procesori koji nisu box". Pa nema logike da ako vec imaju procesora sa ostecenjima i puste ih u prodaju da onda govore da se oni ne kupujuÒàđìč ÐčŽìč je napisao(la):Ne pravi AMD procesore 1 i 2 kategorije zasebno , vec one sa fizickim ostecenjem kategorise kao C2 , tako ih i prodaje , jer je to jeftinije nego da
ih baci !
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari