Rešio sam da kupim neki 32" LCD/LED televizor i to je gotova stvar ali me zanima kako će se videti SD kanali na njemu? Za televiziju kosristim IPTV a imam CRT Philips 32PW8717 model. Televizor preko IPTV-a ima fantastičnu sliku bez ikakvog preterivanja. E sad ja naravno da ne kupujem nov tv prvenstveno da bih gledao naše kanale i televiziju na njemu ali opet me zanima (čisto da se ne bih možda malo razočarao posle, eto) jel bi trebalo da slika bude malo bolja ili lošija na LCD/LED tv-u u odnosu na ovaj moj sadašnji Philips televizor? Recimo moj drugar ima LCD Samsung 32" i on gleda televiziju preko analogne kablovske i slika na mom CRT Philipsu je mnogo mnogo bolja ali opet ja koristim IPTV gde je slika digitalna pa verovatno i do toga ima malo veze.
Moja pitanja su kakvog je kvaliteta slika sa IPTV-a na nekom LCD/LED tv-u 32" i da li mislite da bi trebalo da bude bolja, ista ili lošija slika na LCD-u u odnosu na ovakav CRT kakav ja imam?
Moja pitanja su kakvog je kvaliteta slika sa IPTV-a na nekom LCD/LED tv-u 32" i da li mislite da bi trebalo da bude bolja, ista ili lošija slika na LCD-u u odnosu na ovakav CRT kakav ja imam?