Šta je novo?

Jedno glupo pitanje... :d

• Začetnik teme Začetnik teme Srga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Srga

Čuven
Učlanjen(a)
12.04.2002
Poena
620
Sad sam nesto razmisljao - skoro svako vece pre nego sto legnem da spavam upalim neki DVD ili DivX, startujem ShutDown program da se gasi za pola sata (treba mi 15min realno da zaspem) i tako gledam filmove jer preko dana nemam vremena. Nemojte molim vas da racunate koliko mi treba dana da odgledam jedan film 😉

E sad ono sto me zanima je softver koji moze da rotira desktop prikaz za 90 stepeni da bi mogao lepo da legnem sa strane tako da mogu lepo da vidim film i da ne moram da krivim glavu.

Znam da je razlog debilan - ali uglavnom dajte predlog za softver i pomozite coveku u borbi protiv bolova u vratu :d :d :d

--

Ja mislim da drajveri (vga) to mogu nisam siguran. 🙂

Isto i kod Ati-ja.Desni klik na ati tray tools ikonicu i imas rotate.

Aha, ma nisam ni gledao pravo da vam kazem. Odavno sam ubio Ati iz tray-a. A ovde na poslu sad ne mogu ni da probam jer radim na MAtroxu.

Hvala puno, na glupo pitanje sam i dobio najprostiji odgovor :d

joj bre, ja bih poludeo da gledam polozenu sliku... jesti ti siguran da ce ti to prijati osecaju prostora?

Okreni monitor "na kant"... Glup odgovor na glupo pitanje 😀😀😀

Sinoc sam isprobao desktop " pod 90" i skratio sam vreme koje mi treba da zaspem sa 15 na 3 minuta 🙂

Ovo mi je najbolji "tuning" ikada :d 😀

E jesi blesav! 😛

Ma idi, mogli bi da napravimo jos jednu top listu, kao SuperPi, samo da bude vreme koje ti treba da zaspis. Bilo bi verovatno malo problema sa verifikacijom, ali dok ljudi spavaju ne koriste photoshop, pa i ne bi bilo fake-ovanja 😀

Ma da nakacimo svi sonde na glave i da se trkamo ko pre ulazi u REM fazu sna.
Mislim da bi drzao prvo mesto sigurno, kad mogu da zaspem na zvucniku u diskoteci ovo ce da bude tek laganica.

Evo da objavim prvi izmereni rezultat:
REM-mark2005 : 383s

da vas sad vidim.... 😛

patton je napisao(la):
A koji program koristis za gasenje racunara? :cigar:

Pa benchmarkov SHUT koji bi drugi? :d
Imas ga valjda jos uvek u download sekciji

Nazad
Vrh Dno