Šta je novo?

Jedna pomoc oko phpbb-a

00101110

Čuven
Učlanjen(a)
15.10.2003
Poena
619
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/rector/public_html/forum/includes/phpbb2egg.php:2) in /home/rector/public_html/forum/includes/page_header.php on line 475

Znaci sta ustvari radi phpbb2egg.php da page_header.php on line 475 nemoze da modifikuje... inace ima par linija takvih i ima unutra sve nesto oko cache-a...

Nemogu da ukapiram sta je u pitanju...

A sto si ti pametan kako bre do servera moze da bude greska kada je u pitanju phpBB ? tj koja je to greska ?
Razmisli malo pre nego sto kazes nesto ...

Poslednja izmena:
Izgleda je on podrshka 🙂 pogledaj sajt u potpisu🙂

Nije to nego znam ga live i moze da lupi tako nesto ...
A svi manje vise znaju da je HostingMania moja tako da ja to ne krijem ....
+ mogu da kazem da je garant Aureus edit kod nesto ubacivao neki plugin ili nesto pa zeza nesto 🙂

Poslednja izmena:
P jesam ubacivao... vidi se po fajlu da nije od phpbb-a.... ako se neko malo bolje razume... nego mene zanima sta je u pitanju, sta ovaj fajl nedozvoljava ovom... nista vise 😀

Obicno je do Addona to vidi da skines Addon pa opet copy paste odradi pa vidi sta ne stima ...
Ako ne radi opet onda fino zaboravi na taj addon.Sve je ovo relativno ali za to ipak treba videti code 🙂
PS. Hvala sto si potvrdio da moj signature nema veze sa komentarom ...

Ma nihs... inache skinuo sam mod... radi to sto treba samo sto mi pojavi te greske... izgeda da nesto nestima 😉

ma meni se cini da je ipak ovo do servera, bem ti ja taj provajder
hihihihi

Nazad
Vrh Dno