Šta je novo?

Jedi Knight:J.Academy F.Fantasy VII cw v4.0 mod

Saša Č

Slavan
Učlanjen(a)
02.02.2005
Poena
319
Jeste li ga igrali i ako jeste prenesite utiske.
Takođe ocenite mod od 1 do 10.

:wave: Od nabrojanih igara igrao sam samo Jedi Academy...i odlicna je, podrazumeva se naravno da si igrao prethodna dva i da si Star Wars ljubitelj !!!
Grafika je super sa obzirom na vreme kada je napravljena a i engine je odlican i lepo radi i na slabijim masinama....atmosfera je zarazna i vuce da se igra sto pre zavrsi...posebno kada negde na sredini dobijes Lightsabre (uh opako, samo sa tim ides imas obicnu, dual- u svakoj ruci po jednu, i onu kao Darth Moll )....povezana je donekle sa prethodnim delovima stim sto je glavni lik jedan mladi dzedaj koji ide na akademiju kod Luka da uci....takodje u igri ces pri kraju moci da biras izmedju Tamne i Svetle strane sile....

ali da ne otkrivam previse ako si ljubitelj onda obavezno nabavi i odigraj neces se razocarati !!!! :Klanjanje

Khm... Pitanje je da li neko igrao mod za Jedi Academy, a ne originalnu igru.

Ja nisam...

DJ NEXUS je napisao(la):
:wave: Od nabrojanih igara igrao sam samo Jedi Academy...i odlicna je, podrazumeva se naravno da si igrao prethodna dva

2?

Pre bih rekao 5...Dark forces 1, expansion, df2, expansion, jedi outcast...

Prvi put inace cujem da moze mod da se igra u academy.Ajde kazi nesto vise o tome

Jeste. Kakav je taj mod?

(uh opako, samo sa tim ides imas obicnu, dual- u svakoj ruci po jednu, i onu kao Darth Moll )...

Darth Maul...:)

i ko ima link za ovaj mod neka okaci...ako mod uopste postoji...

Postoji ima na DVD-u časopisa PCplay broj 70. U ponedeljak kupujem Jedi Academy(samo zbog ovog F.Fantasy) pa ću da prenesem utiske. :)

Ajde ako mozes upload-uj negde to kad uzmes da mozemo mi ostali da skinemo, ili mozemo da odemo svi na neki hub(DC++), ti lepo share-ujes i svi skinemo od tebe :)

Ajde ako mozes upload-uj negde to kad uzmes da mozemo mi ostali da skinemo, ili mozemo da odemo svi na neki hub(DC++), ti lepo share-ujes i svi skinemo od tebe
Ja imam 56k modem tako da bi to bilo veooma zamorno. :trust:
Probaću da nađem sajt odakle može da se skine pa ću da vas obavestim

i mi ostadosmo bez tog linka i bilo kakvog dokaza da doticni mod uopste i postoji...:D

Nema nigde, ni na fileplanetu nema a ja nemam DVD čitač pa da vidim da li na disku piše adresa.Juče sam bio kao brata on ima DVD ali sakriveni kablovi od kompa zbog loših ocena su nas sprečili u tome :d
Najsmešnije od svega je što kada na Googlu otkucam Jedi Knight J.Academy F. Fantasy on me preusmeri na ovaj forum :wall:

Nazad
Vrh Dno