Šta je novo?

Jedi knight II outcast PROBLEM

dkrickovic

Čuven
Učlanjen(a)
30.05.2002
Poena
619
problem je sledeci kada je u igri samo jedan lik Kyle nekako i ide kada ih ima vise zvuk secka i sama igra ,iskljucim-disejblujem zvucnu isto ,skinem patch isto, makina je sledeca
amd k6-2 500
chaintech 5agm2
G-force 2 mx 400 32mb tv out
320mb rama
10gb seagate Hd
probao sam sa vise drajvera i operativnih sistema isto ,na XP-u jos je i bilo najbolje

A zashto postova 5 puta jedno te isto, u dve razlichite sobe, i to sve u roku od 15min? Pa shta ti zamishljash, da je u svakom trenutku ulogovano po 1000 usera a niko nece da ti odgovori? Strpi se malo i nemoj da spamujesh jerbo cesh biti brisan.

Ajd' pozdrav.

Tebi strpljenje bas nije jaca strana :) - mislim 5 (pet) istih thread-ova si otvorio :D

Pazi THE KEY word na forumu je:
.
Da si samo sacekao par minuta (...ajd mozda i koju minutu vise ;) ) video bi da sve radi OK i da si i prvi thread lepo postavio...znaci, mali savet: samo polako i :cool:

RE: magick-ov post iz drugogthreadakojiceverovatnobitibrisan

A zashto postova 5 puta jedno te isto, u dve razlichite sobe, i to sve u roku od 15min? Pa shta ti zamishljash, da je u svakom trenutku ulogovano po 1000 usera a niko nece da ti odgovori? Strpi se malo i nemoj da spamujesh jerbo cesh biti brisan.
Kol'ko ja shvatam, ovo je bila posledica takozvanog cuvenog Submit Reply Delay Sindrom -a :)

p.s.
Kako se pise onaj znak za "registered", 'ocu da stavim copyright na ovaj "strucni naziv" ???

dkrickovic, smiri se malo, morao sam gomilu tvojih thread-ova da brisem u vise delova foruma, pa da spajam thread-ove u kojima je vec neko odgovorio, mislim stvarno si preterao...

Obrati paznju sledeci put!

Re: RE: magick-ov post iz drugogthreadakojiceverovatnobitibr

drapin je napisao(la):
Kol'ko ja shvatam, ovo je bila posledica takozvanog cuvenog Submit Reply Delay Sindrom -a :)
Ne verujem, su svi imali drugachiji naslov.
p.s.
Kako se pise onaj znak za "registered", 'ocu da stavim copyright na ovaj "strucni naziv" ???
ALT + 0174 = ®

Drzzish pritisnit "ALT" a zatim otipkash 0174 i kada pustish "ALT" gle chuda. :)

Drapine ako imas Win2000 ili XP idi na: start/accessories/sistem tools/character map. Tu je napisano kako se dobijaju takvi simboli.

Re: Re: RE: magick-ov post iz drugogthreadakojiceverovatnobi

magick je napisao(la):
Ne verujem, su svi imali drugachiji naslov.
Pa jeste, ali bas je jedan glasio nesto u stilu "ne mogu da okacim thread - po treci...cetvrti itd put" pas sam po tome zakljucio...no nije ni bitno vise, Titanium je sve to lepo sredio :)

Thanks za tip, bajdvej...ali izgleda da to zavisi od tastature ili kodnog rasporeda ili cega vec, kod mene to ne radi (ne radi ni onaj fazon sa Euro znakom) - obicna 101/102 tastatura sa americkim rasporedom, kad drzim Alt i kucam bilo sta samo se cuju neki zvucni signali i ne desava se nista :(
Ne pomaze ni Num Lock (kao sto kaze u Character Map), ni prebacivanje u Unicode encoding...

p.s.
:D A krickovic ce da nam boom od muke kad vidi u sta mu se pretvorio thread...:p

®
Ha, evo ga, al' na koji nacin - iz Character Map ubacim znak u polje Character to copy, pa Copy, pa Paste tamo gde hocu... ctp;

OK, znaci sada pored AIDS (Acquired Immune Deficiency Sindrom) imamo i SRDS® (Submit Reply Delay Sindrom) :D

Last minute update:
E bas sam glup FX ! Ja kucao brojeve uz Alt sa tastature, a treba iz number pad-a...
Ma, magick je kriv, nije bio dovoljno precizan (mora neko da bude kriv, da se ja vadim :D :D :D )

Re: Re: RE: magick-ov post iz drugogthreadakojiceverovatnobi

magick je napisao(la):
Ne verujem, su svi imali drugachiji naslov. ALT + 0174 = ®

Drzzish pritisnit "ALT" a zatim otipkash 0174 i kada pustish "ALT" gle chuda. :)
Svaka cast! Ti si jedini koga znam ko ne bi odmah posrnuo za prostim copy/paste iz npr. Worda i sl....
Zato se lepo upotrebi character keyboard shortcut iliti Keystroke!
® :cool:
© :)
;)

E pa sad j..i ga

otvorio sam 5 puta jer mi se thread nije video u exploreru sta god radio ctrl+r refresh ili cak ni restart masine nije pomogao pa vi sad k... a niko nije odgovorio na moj problem

Igra ti ne radi lepo jer je tvoja masina Original (R) Krsch [TM]

Filipenko i sam znas da je dogovor da se ne vredjamo. Nije lepo da kazes dechku da mu je makina krsh. Jedino je pregazilo vreme, tj. proc+plocha da se zamene i onda ce da sve da bude glatko. Inache je igra veoma zahtevna kad se ukljuche one fore sa senkama. Pozdrav svima.

Pa ni meni ne radi, a nije krs masina

Ja imam Cel2-566, GF 2 MX, i opet u 640*480 sa najbednijim settingsima sa vremena na vreme imam 3 frejma u sekundi. :(

Smatram da ipak nije u pitanju spor kompjuter

Ja imam 850Mhz Cel2, i za igre vrlo losu karticu koja je mnogo gora od GF 2 .. Matrox G400. (ona je valjda pandan za losu 3D karticu, pa kad ovde radi, mora i na GF2)

Sa svim drajverima ispravno instaliranim imam od 25 fps (u kompleksnim prostorijama) do 70 fps u jednostavnim .

Predlazem da se uzmu najnoviji detonator drajveri!

pozdrav

krsh

ja ipak mislim da mi je cpu & ploca sr.nje posto sam probao win 98,98 se ,me,2000 i Xp sa svim mogucim verzijama detonatora i DX-a

Vrh Dno