Šta je novo?

Jedi Academy....

Mike

Čuven
Učlanjen(a)
23.09.2003
Poena
604
Kako se ulazi na onaj brod (SandCrowler) U prvom ili drugom nivou !

Kada se popnes na platformu, pogledaj gore, i videces nesto kao lift. Stanes ispod, i upotrebis Force Pull i dozoves ga :)

Wakizashi je napisao(la):
Kada se popnes na platformu, pogledaj gore, i videces nesto kao lift. Stanes ispod, i upotrebis Force Pull i dozoves ga :)
Hvala ti!

jao kad se setim toga... lupao sam glavu jedno dva sata...

i to je otprilike najtezha "zagonetka" u celoj igri... :D

Pravo da ti kazem i drago mi je da je tako... Da sam hteo zagonetke, uzeo bih Marble drop ili neku Point and click avanturu... Ovako, dohvatis mac i udri po svemu sto puca na tebe :)

Pa tek sad vidim da je trulo samo mac i koristi u stvari ova druga ***** ni ne uzimam.

Ma ovo je samo uvertira za SW:KOTOR koji jedva cekam da se pojavi...:D
Ako stvarno bude kao sto su ga najavljivali, sa gomilom likova, izborom resavanja misija(jednostavno macem ili govornim sposobnostima), gomilom svetova, i par razlicitih zavrsetaka igre, ja se otvaram za 40 jura i pazarim ga... Jebi ga sto vredi-vredi :)

Ma ovo je samo uvertira za SW:KOTOR...

Ako im je ovo uvertira KOTOR bolje da se ne pojavljuje ctp;

koji jedva cekam da se pojavi...:D

Takodje ! Trebalo bi da stigne u novembru.

Ako stvarno bude kao sto su ga najavljivali, sa gomilom likova, izborom resavanja misija(jednostavno macem ili govornim sposobnostima), gomilom svetova, i par razlicitih zavrsetaka igre, ja se otvaram za 40 jura i pazarim ga... Jebi ga sto vredi-vredi :)

Pa valjda ce biti...cini mi se da je to do sada najbolja igra za Xbox, pobrala je 95 pa navise u svim review-ovima. No, videcemo nasta ce to da lici na PC-ju.

Ma ovo je samo uvertira za SW:KOTOR koji jedva cekam da se pojavi...:D
Jesu li odredili datum pojavljivanja? ;)

Ma bedak... X-BOX na prvom mestu, pa kada odrade portovanje za win32... bilo je u teazer-u tipa spring 2003, a sta oni podrazumevaju pod spring yebem li ga :)

re

Shta vam je bre ljudi?
Ja sam iz prve presho igru za 4 sata!

Nazad
Vrh Dno