Šta je novo?

Jedi Academy ?

Mike

Čuven
Učlanjen(a)
23.09.2003
Poena
604
Zaglavih se opet.Trba da se nadjem sa Kaylom a nalazim se u nekom hangaru gde na plafonu vise dva broda (oni lovci),pre toga sam ubio dva dzedaja da bi siso u taj hangar.To je nivo posle onih jurnjava po gradu i zgradama,na znam kako da objasnim.Ako neko igra trenutno mogu da posaljem Saves data pa da vidite !
Sve zivo sam pobio i ne znam sta cu dalje,u misiji mi pise da treba da istrazim neke aktivnosti necega.Al sam ga objasnio svaka mi cast.
Hvala

Probaj da vidis nesto sa force sense.

Brate svakih 100 metara se zaglavljujes. Pokusaj da odigras neki nivo po danu, a ne u pola 5 ujutru kad ti je mozak najsveziji!

Nenade ne s... i ne nabijaj Seniora za dzabe !!

Dobro ti kaze :mrgreen:

I molba ljudima da se ne otvara novi tred za svaki nivo Smor akademije posto u svakom ocito ima problema :d vec neka se koristi onih par tredova koji su vec otvoreni. Puna strana tredova o zaglavljivanju u Smor Akademiji...

Neko ce da pomisli da je igra dobra :p

auuu...
rado bih ti pomogao ali aj pokusaj da to malo bolej pojasnis... bilo je vise nivoa po gradovima... igru sam rpesao pre jedno mesec dana tako da se nesecam svega lai rado cu pokusati da budem od pomoci :)
p.s. jel stigal kod nas full verzija kojoj radi mp?

Hvala proko ali necu te smarati posto mi se stvarno vise smucilo,zaglavio sam vec treci put tako da se igra odinstalirala !!!
Hvala

Nazad
Vrh Dno