diviner
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.12.2001
- Poena
- 620
Ne bih mnogo da gnjavim, ali bih pre pocetka nekog jaceg "exploringa" za spravama koje omogucavaju dole pomenutu radnju, pitao one upucenije (Ko pita ne skita ctp; )! Naime bicu kratak i koncizan:
Za izradu prezentacionog dijela cd shopa ovde u NS potrebno je odraditi da se sa jednog kompa kontrolise 6 razlicitih slika i uz pomoc ili bez "video mixera" raspodjeli odvojeno na 6 razlicitih monitora !
1. Da li je ovako nesto moguce (pretpostavljam da jeste, ali se onda postavlja pitanje razumnosti cene izrade)?
2. Potreban bilo kakav prijedlog, pa makar i najalternativniji !
3. Dolazi u obzir i alternativa sa TwinView-om (meni trenutno jedina na pameti ) i vise kompova!
Toliko !
PS. I nemojte sad da mislite da ocu da se "obogatim na vama" :beat: ! Ta nisam ja takav :beat:
! Mene ovo interesuje ono cisto idejno, posto ova varijanta vjerovatno podrazumijeva specijalizovani hardver ( izlazna karta za 7 odvojenih video izlaza
ako postoji) koji doticna osoba tesko moze da priusti !
:wave;
Za izradu prezentacionog dijela cd shopa ovde u NS potrebno je odraditi da se sa jednog kompa kontrolise 6 razlicitih slika i uz pomoc ili bez "video mixera" raspodjeli odvojeno na 6 razlicitih monitora !
1. Da li je ovako nesto moguce (pretpostavljam da jeste, ali se onda postavlja pitanje razumnosti cene izrade)?
2. Potreban bilo kakav prijedlog, pa makar i najalternativniji !
3. Dolazi u obzir i alternativa sa TwinView-om (meni trenutno jedina na pameti ) i vise kompova!
Toliko !
PS. I nemojte sad da mislite da ocu da se "obogatim na vama" :beat: ! Ta nisam ja takav :beat:
:wave;