Šta je novo?

Jedan jeftin VGA cooler, cca 5 eura

Slaven

Čuven
Učlanjen(a)
21.11.2004
Poena
620
sta : univerzalni vga cooler http://www.titan-cd.com/eng/vga/ttc_csc81tz.htm
montira se na : od gf3 i ati9000 sve do gf7 i ati 1xxx serije
cijena : 10 KM - 5 eura
materijal : 2 verzije, Al i Cu
"+" : tih, jeftin, 'good looking' :d, kazu da fino hladi :d, 8 hladnjaka za memoriju VGA
"-" : kad ga uzmem, mozda mu pronadjem neki minus

Eto ako ga neko ima da da svoj komentar, ja cu si ga uzet dok prodju ovi neradni dani, cisto da vidim jel toliko ok koliko govore, a cijena mu je dzaba, vrijedi ga isprobat.

pa u principu sve sto je od aluminijuma i nije bash dobro za neke extremne OC, ali ako neko zeli da zameni stock cooler, radice

mada ovih dana svi stavljaju dobre stock coolere (da ne kazem da su primorani, posto graficke kartice vuku 100+ wati) :)

pa imas i Cu verziju, valjda bude ok, gledao sam na HIS x800 sa Artic Coolingonm (default), i snizavao je temp za oko 5 stepeni na idle, a oko 13-15 u full loadu

Bio je pominjan u nekom topiku pre par meseci, nije nesto narocito...ja ga licno nikad ne bih uzeo, ni dzabe da je...

Uopšte nije skup, ako ništa drugo, makar je fan 8cm, što je pozitivno.

"Support for all modem(modern) and(nije potrebno osim ako stvarno nisu mislili da hlade modem) ATI and NVIDIA VGA cards uiet(quiet) cooler!" kao sto sam i mislio, ne znaju da pravilno pisu ali zato umeju "chrome finish" da udare :D:D

Hmm, nevideh tamo u specifikacijama da je predviđen za x800 seriju? Ako jeste jel može neki info gde ima ovo da se kupi, pošto me ovaj na x850 jako nervira jer bučniji ventilator u životu nisam video.

Za 5e moze nekome da posluzi, kod nas kosta oko 15e tako da mu je to jedina dobra stvar koju ja vidim. Moze da posluzi odredjenom broju ljudi. Ali ne ocekujte previse. Jedva da je malo bolji od stock coolera

Meni je trenutno više stalo do tišine, pošto ova moja karta meni sasvim lepo radi i na default-u, iako se kad stavim max klokove greje samo 2*C više u full load-u, dok je na defaultu isto (56*C sa ventilatorom na 0%)

***, kao imali jedan na lageru, i 2 puta sam isao da uzmem, vracali me kuci dok im ne stigne iz veleprodaje. Kad je stigao,ja posaljem sestru po to, a oni mi posalju neki ati, 2sa2 cm, smece obicno, i to u jos nekoj kesici, pa sam im morao ici objasniti sta trazim po treci put. Vratili mi pare, a od kulera nista. *** :(

Vrh Dno