Šta je novo?

Jedan doom 3 problem i pitanje

mLaki

Čuven
Učlanjen(a)
25.02.2004
Poena
680
Povremeno mi se desi da osvetljavanje baterije nestane povremeno i vrati se, od tweakova sam primenio humusov, da li je to problem.

A ono pitanje je oko izbora da li poslati distres call iz satelite controla ili ne, tj koji ce efekat imati u igri?

Poslednja izmena:
shto se tice flashlight-a, nisam imao nikakvih problema i da, koristio sam humusov tweak. A po povodu distress call-a, ja sam ga poslao i spasli su me na kraju - ne znam kako se zavrsava ako ne posaljesh...

Poslednja izmena:
Radnja se odvija isto (bar naredna dva nivoa), samo je par dijaloga drugacije. Tu nemozes pogresiti. Sve se na kraj svodi na to da moras zaustaviti sile zla ;)

Nisi valjda isao u vodu sa upaljenim flashlightom :) a da nije baterija... salim se, stvarno neznam.

BTW: sta je humusov tweak?

zerbah je napisao(la):
shto se tice flashlight-a, nisam imao nikakvih problema i da, koristio sam humusov tweak. A po povodu distress call-a, ja sam ga poslao i spasli su me na kraju - ne znam kako se zavrsava ako ne posaljesh...

ozbiljno, vis to je interesantno, ja nisam poslao, naravno dosla je neka ekipa po mene na kraju ali tek kad sam ih sve oprao ( inace " los " je potez da posaljes distres call, kao :))

Poslednja izmena:
Nema loseg poteza. Postavi se realno u tu situaciju. Kao necu poslati da spasim zemlju... ja posl'o bez razmisljanja :) Ionako ti sve moras odraditi (unistiti kapiju i pobiti djubrad) pre nego sto oni dodju. To ti je ono kao pogresio si ali resio si sve na vreme sam.

poslao sam da bi pomogao id-u da napravi doom4 ;)

to shtaps: humusov tweak je menjanje pixel/vertex shadera (whatever) koje ubrzava rad doom3 na ati karticama...

Poslednja izmena:
zerbah je napisao(la):
poslao sam da bi pomogao id-u da napravi doom4 ;)
Nesto ne verujem da se ID najeo leba od neseg igranja. :d

Poslednja izmena:
Vrh Dno