Šta je novo?

jdownloader

Imash na Jdownloader sajtu dobar How To za recording resetovanja IP-a.
Tako sam ja napravio za TP-Link 8816 koji takodje nije podrzan.

Poslednja izmena:
imas na zvanicnoj strani jdownlodera link za forum
a sto se tice 8816 imas ga na predhodnoj strani

JDownloader je stvarno dobar ali me dosta puta nerviralo to sto kad se sam upddate-uje onda nastanu neki problemi,pa onda izbace novi update u kome isprave te greske pa tako sve u krug...Kad je izasla ona verzija Jdownloadera sa novim interfaceom bila je bagovita da je to bilo strasno,ali su ubrzo to ispravili...Bila je to verzija 0.6 cini mi se...Ove zadnje verzije da kucnem u drvo rade odlicno...

Ne drugi deo odgovora se odnosio na @taraba nisam napomenuo.... moja greska

Radi se o Motorola SB5100E
Nije to moj modem, ali pokusavam da sredim reconnect na toj Motoroli.

Je l moze link do te strane..?

Evega ovde
Malo je konfuzno napisano tamo. Ono shto ti treba, je da upishesh IP routera i kliknesh ono Create Reconnection Script, on ti otvori browser, trazi ti user/pass
i onda u shto manje koraka odesh do sekcije u kojoj je Restart router ili Release/Renew IP za WAN port (ako ta opcija postoji u tom ruteru)
Kad to zavrshish, on se resetuje i cekash da program snimi shta si radio.

U sushtini 2 minuta posla, samo ce mozda trebati malo eksperimentisanja :)
Probaj i da searchujesh po jdownloader forumu jer su tamo postovane gomile tih reconnect scripti.

Evega ovde
Malo je konfuzno napisano tamo. Ono shto ti treba, je da upishesh IP routera i kliknesh ono Create Reconnection Script, on ti otvori browser, trazi ti user/pass
i onda u shto manje koraka odesh do sekcije u kojoj je Restart router ili Release/Renew IP za WAN port (ako ta opcija postoji u tom ruteru)
Kad to zavrshish, on se resetuje i cekash da program snimi shta si radio.

U sushtini 2 minuta posla, samo ce mozda trebati malo eksperimentisanja :)
Probaj i da searchujesh po jdownloader forumu jer su tamo postovane gomile tih reconnect scripti.

Ne vredi nista :(
Ova Motorola nema nikakva podesavanja na web interface-u,samo par nekih informacija o modemu,konekciji i to je sve.Ima samo da resetujem na default i to je sve.Nije to mreza u Srbiji,vec napolju u Evropi.

radi se o kablovskom internetu? da li si siguran da mozes da resetujes ip?
recimo sbb korisnici ne mogu da resetuju adresu. ip adresa se dodeljuje mac adresi njihovog modema. tako da samo promena mac adrese pomaze.

prvi put sada koristim ovaj jdownloader i ponasanje mu je kolericno. prvo pocne da skida najvecom brzinom koju moj net moze i posle par minuta nista. i tako je idle koliko god je ukljucen. stiklirao sam ono reconnect. poneki put kada ga iskljucim i ukljucim onda hoce opet par minuta. jel to normalno ili...? a koliko vidim na forumu, jeste...inace sam na SBBu. jel ima mozda neka univerzalna skripta (onako laicki) ili mora da se go00000ogla za resenje?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno