Šta je novo?

jdownloader

• Začetnik teme Začetnik teme faca
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

faca

Čuven
Učlanjen(a)
08.08.2004
Poena
785
Moja oprema  
Laptop
Acer Aspire A5 515 Ryzen 5 5500
Mobilni telefon
Xiaomi Poco F4 8/256
Pametni uređaji
Xiaomi watch S1
Xiaomi Body Composition Scale 2
Pristup internetu
  1. Optički internet
skinuo sam film koji je iz vise delova "part", koji su zipovani. e sad kako da ih otvori i spojim da budu film.

jos nesto za neke filmove mi winrar trazi password, kako da ga nadjem?

ovo uopsteno pitam za rapidshare i torent sajtove, skinem fil koji je zipovan a ne mogu da ga otvorim.

skidao sam sa burek i sa lendovisanje.

Password ti je uvek (retko kad zaborave da ostave) na sajtu gde su postovani linkovi za rapid ili ostale host servere.
Za torente uvek pogledaj pre nego sto pocnes sa skidanjem iskustva ostalih koji su skidali. Tamo ces videti da , ili je fake (laznjak fajl) ili je tamo postovan password.

Kada spajas vise kompresovanih fajlova (npr. film.r01 ,film.r02, film.r03...) uvek potrazi prvi fajl u nizu (on se u mom primeru zove film.rar) i samo njega raspakuj . Ostale delove ce arhiva sama spojiti pod uslovom da su u istom folderu (a cak i da nisu , browser ce te pitati da mu pokazes lokacije part-ova koji nedostaju)..

Jdownloader ima opciju da sam sve raspakuje ili spoji ako je u pitanju hjsplit (Jd-Unrar,Jd-hjmerge u Addons).

Tamo gde si skidao bi trebalo da bude i password
A torrente skidaj sa normalnih sajtova gde nestavljaju passworde

Jdownloader ima opciju da sam sve raspakuje ili spoji ako je u pitanju hjsplit (Jd-Unrar,Jd-hjmerge u Addons).

uspeo je sam da raspakuje, uvece stavio filmove da se skidaju, kad ujutru ima sta i da vidim, sam ih je i raspakovao i spojio.

hvala

sta je bolje ,koji downloader: bittorent ili jdownloader?
jel to isti tip programa?
jdownloader mi je cinimi se brzi. koliko sam primetio ne rade isti linkovi i na jednom i na drugom.

kako u jdownloaderu da stavim sve linkove odjednom u listu za skidanje, a ne jedan po jedan?

Poslednja izmena:
to nije isti tip programa (prvi ne moze da radi sta moze drugi i obratno) tako da ne se ne mogu porediti.
u jdownloaderu stavish sve linkove odjednom u listu za skidanje tako sto ih oznacis i kopiras sve odjednom. nista lakse 🙂

sada radi, ali nije htelo zato sam i pitao.

hvala

imam jos jedan problem sa ovim programom.

stavim da se skida film ili serija koji su iz vise delova, prvi part se normalno skine a sledeci nece pojavi se ona crvena linija.
sta tu sad nije u redu linkovi li nesto drugo
to i se cesto desava.

Prilozi

• gg.webp
    gg.webp
    52.3 KB · Pregleda: 81
pa na ovoj slici ti kaze da sacekas 15 minuta, kad to vreme prodje, skidanje se nastavlja, kao i da ides direktno na rapid.

imas ovde http://cryptload.info/clr/ skripte za reconnect, nadji svoj ruter i prekopiraj sadrzaj skripte u jdownloader.

Poslednja izmena:
imam jos jedan problem sa ovim programom.

stavim da se skida film ili serija koji su iz vise delova, prvi part se normalno skine a sledeci nece pojavi se ona crvena linija.
sta tu sad nije u redu linkovi li nesto drugo
to i se cesto desava.
pa jel imas premium ?
kako mislis bez premiuma da skidas fajlove za redom bez cekanja 🙂

Jeste 🙂
2 druga mi se zalila na to a imali bas bas gomilu linkova 🙁

jel postoji mogucnost da se vrati - ja im reko da nema sanse 😀

Mislim da ne moze, a i prilikom update-a pise da se uradi backup ako ima linkova koji bi trebalo da ostanu aktivni. Nemojte samo kliktati, procitajte ako nesto pise 🙂 .

Citam ja i vise nego sto treba ali ti koji su izgubili fajlove jedva znaju i da koriste jdwonloder a kamoli da citaju sta sve izbacuje 🙁
no neka ih nek ubacuju opet linkove

Moze !

Prilikom zadnjeg upgrejda na 0.4.577 ko nije procitao upozorenje program je sam snimio fajl link.linksbackup

U medjuvremenu su izbacili jos jednu verziju. Kod mene je i starija dobro radila. Nego da li se jos nekom Rapidshere Free "vuce".

Celu noc i prepodne ne moze da prebaci 20-tak kilobajta sto je nakada bilo samo popodene i uvece ?

.. . . RS free, je prs'o...

.. . . RS free, je prs'o...
Radi RS free kao i do sada - evo, u ovom trenutku mi ide oko 105kB/s.

Pre ovog linka, išao MU link brzinom oko 115kB/s (samo, sada mi je tražio da ručno ukucam kod - skidam preko USDownloadera, pa valjda još nisu ubacili podršku za nove kodove).

u medjuvremenu sam nasao nacin kako da podesite Jdownloader da menja automatski menja IP na zalost ne mogu da nadjem nigde taj forum gde sam procitao ovo, ali je vrlo jednostavno, ne zahteva nikakva dodatna podesavanja i radi

otvorite jDownloader pritisnite F11, i potom kliknite na dugme "napredne opcije" koje se nalazi u donjem levom uglu

kliknite na jezicak reconnect

zatim unesite paramtre:
login: korisnicko ime za pristupanje vasem modemu
pasword: lozinka za pristupanje vasem modemu
modem IP: to je adresa koja se koristi, najcesce ce se ovo smao popuniti
wating for new IP adress: 30

kada ste ovo popunili, potrebno je da u donji prozor, koji ima gomilu ne buloznih karaktera dodate sledeci kod:

[[[STEP]]]
[[[REQUEST]]]
GET /Forms/bottom_restart_1 HTTP/1.1
Host: %%%routerip%%%
[[[/REQUEST]]]

[[[/STEP]]]

kod se dodaje na kraju izmedju [[[/STEP]]] i [[[/HSRC]]]

sto se tice haoticnog grupisanja, meni su svi fajlovi lepo grupisani [1,2,3,4...], medjutim kad krene da skida, napravi haos skine deo sa 16og fajla, pa deo sa 18og, pa se onda vrati na drugi... nek skida lepo po redu

edit:

taman sam pronasao ovo i izbrisali su mi seriju skinuo celu prvu, nesto malo druge sezone 🙁

Poslednja izmena:
Ko god da je dodao Telekomov HG520s u clr bazu za cryptload SVAKA MU SE DALA!

Radi RS free kao i do sada - evo, u ovom trenutku mi ide oko 105kB/s.

Pre ovog linka, išao MU link brzinom oko 115kB/s (samo, sada mi je tražio da ručno ukucam kod - skidam preko USDownloadera, pa valjda još nisu ubacili podršku za nove kodove).

Koji je taj program (tacan naziv)

Nazad
Vrh Dno