Šta je novo?

jDownloader

• Začetnik teme zwobot
  • Datum pokretanja
Z

zwobot

Guest
Jel svima koji koriste ovaj program,radi dobro?Mene je poceo da zeza,imam dugacko cekanje izmedju RS linkova.Danas sam ga updatovao,radio je odlicno do 19-20 h.Ne znam sta se desava,da nije RS uveo opet onaj ticket...

I meni je tako na cryptload-u, dakle, do rapida je.

Da li jDownloader nekome kvari fajlove koje skine? Previše često dobijem fajl sa zabrljanim headerom, a verovatno i još nekim delovima, koji, je l'te, ne može da se koristi. Kad skinem isti fajl preko FlashGeta, nema problema.

Rapid ponovo uveo limit(cekanje) za free usere.
Imate poruku u dnu jDownloader prozora:Rapidshare.com reintroduced download limit for free-user

Pise u dnu jdownlodera u cemu je problem
Idite na sajt rapidshare pa se zalite nema veze sa programom :(

Ovo sam znao i napisao na onom topicu o rapidu da ce se desiti suvise je bilo dobro da bi potrajalo

Poslednja izmena:
kako smara taj smrdljivi rapid. neka odluce kako ce ograniciti free usere a ne da menjeju 5x nedeljno politiku. smorili su za sve pare...

ja skidam sa rapida (free) pomoću USDownloadera. pauza između dva downloada je oko 2 minuta maximum, provereno danas! brzina bila sve vreme oko 115k (SBB, 1mbit)

inače, na Rapidovoj NEWS strani ne piše da su ponovo uvedene "pauze"
http://rapidshare.com/news.html

Poslednja izmena:
Evo poruke posle jos jednog jdownloader apdejta:

Rapidshare reintroduced downloadlimits for free-users again. This means that you have to wait, or to perform a reconnect after each download.
bugfix : proxyport
bugfix (gui) : progressbar
bugfix (resume-->crc) : downloadsystem
new (decrypter) : Linkbase.biz
update : german languagefile
update : gui improvments
update (decrypter) : ShareOnline
update (decrypter) : ShareBankWs
update (decrypter) : myspace filenaming
update (hoster) : rapidshare
update (hoster) : Netload
update (now resumable) : megaupload free

Ne znam o čemu pričate, meni jDownloader štancuje linkove bez ikakvih problema od 10 ujutru (X3: Reunion ;)). Normalno čekanje 2 min između fajlova.

I meni je sad normalno cekanje, al' nije bilo.

edit: samo da se demantujem, opet ima cekanja :S:

Poslednja izmena:
Ja bas gledam,meni ima oko 15 min. izmedju linkova.Mislim da je to to,uveli su ga opet.

i ja sam cekao 800-900 sekundi izmedju paketa na cryptload-u juce.

Evo izasao novi plug-in za crypt. Verovatno su to resili ili da se resetuje konekcija ili vec nekako. Sad cu da vivim.

Da li neko moze da mi pomogne kako da preko CrypLoad zaobidjem ovo vremensko ogranicenje na rapidshare-u koje je sad 15 min,da li postoji resenje za to,vidim da ima nesto preko reconnect-a ali meni to ne radi,uvek mi pijavi 800 sekundi.
Upload-ovan je bez problema.
Ja sam na kablovskoj SBB Postpaid Flat Plus 384/192 – 512/384 mislim da ona omogucava dinamicku IP,ali nisam siguran!
Hvala!

Nazad
Vrh Dno