Šta je novo?

jDowloader

faca

Čuven
Učlanjen(a)
08.08.2004
Poena
785
Moja oprema  
Laptop
Acer Aspire A5 515 Ryzen 5 5500
Mobilni telefon
Xiaomi Poco F4 8/256
Pametni uređaji
Xiaomi watch S1
Xiaomi Body Composition Scale 2
Pristup internetu
  1. Optički internet
poz,

vec nekoliko dana imam problem sa jDowdloaderom, imam 4Mb/s net i do skora sam skidao fajlove brzinom i do 480KB/s a vec nekoliko dana ispod 100, jacesce i ispod 50KB/s. a i neki fajlovi su dostupni ali nece da skida , otkazuje. ranije sam film skinuo za dva tri sata ono glupo cekanje od 50 minuta izmedju fajlova, a sada pola dana.

skidam sa netload.in burek.com

u cemu nmoze biti problem.

a kako da skinem ovo ili da nadogradim.

uspeo sam iz samog programa da ga nadogradim.

i dalje mi je mala brzina skidanja, kao da vise nemam pun dowload.

jel mogu i jDownloader i USD downloader da rade istovremeno.

jel mogu i jDownloader i USD downloader da rade istovremeno.

Mogu da rade ali nema koristi od toga. Prvo, ako si Free User na Rapidu možeš da skidaš samo jedan fajl. Drugo, ako koristiš da ti jDownloader menja IP ono što skidaš pomoću USD-a, recimo sa nekog drugog sajta, se prekida i ne može se nastaviti.

:wave:

Pa kome jos traba diskontinuirani USDownloader, ako je vec otkrio da postoji jDownloader? Jes da ima one napredne opcije skedjulovanja, ali nema redovnih apdejtova cak ni na blackmanosu. Ako znate neki drugi server za updejtove, koji je?

Zna li neko kako se podesava recconect u jDownloaderu,u pitanju je adsl modem od sezamproa

posto sam novi clan te koristim jdownalder prvi puta i imam problem kada ugasim racunar i ponovo pokrenem da mi skida film svaki puta me vrati na pocetak kako da izbjegnem to...;)

Uzmes premium acc kod tog hostera. Rapidshare, fileserver, hotfile i jos mnogi ne dozvoljavaju resume download. Ako prekines download moras ispocetka da skidas ceo fajl. Posto su veliki fajlovi najcesce podeljeni na delove od po 200-300mb onda ovo i nije problem. Samo zavrsi jedan download za jedan part i sutra nastavi od sledeceg.

Megaupload dozvoljava resume download i fajlove od po 1gb za besplatne korisnike. I brzina im je fantasticna. Ako neces da placas premium naloge onda trazi megaupload linkove.

Vrh Dno