Šta je novo?

Jbl Scs 178

nick III

Slavan
Učlanjen(a)
09.01.2005
Poena
304
Zanima me da li je neko imao iskustva sa ovim zvucnicima, posto se dvoumim izmedju njih i Genius GHT-510?? :,,:

Nemam pojma zato i pitam, razlika u ceni je nekih 40e,ali pitanje je kolika je razlika u kvalitetu i da li se za nju mogu dobiti osetnije kvalitetniji zvucnici?

Pa ja sam naisao na par slika na netu ali su sve bile veoma male tako da nisam mogao da ocenim da li su aktivni ili ne. Ali vidi se nesto srebrnkasto na vrhu sub-a sto lici na neki potenciometar... :)

E sad me bas zanima cena? Ali cak i da je povoljna ne bi ih uzeo zato sto je boja drveta, ako ima crnih javite.

Cena je oko 300e pogledao sam na sajtu pinsoft-a i koliko sam primetio jedino ih oni imaju u ponudi i predpostavljam da se mogu naci kod zastupnika. evo i njihove specifikacije System Section
• Frequency Response (-6db): 35Hz - 20kHz
Active Subwoofer Section
• Low Frequency Cut-off: 35Hz
• High Frequency Cut-off: 40Hz - 120Hz Variable
• Built-In Amplifier Power: 100 Watts RMS
• Drive Units: 200mm Paper Cone Long Throw Driver Bass Reflex Enclosure
• Dimensions (H x W x D): 450mm x 250mm x 360 mm
• Weight: 13.6kg
Satellite Section
• Frequency Response (-6db): 90Hz - 22kHz
• Sensitivity (2,83 V @ 1m): 86dB
• Nominal Impedance: 4 Ohms
• Recommended Amplifier Power: 25 - 100 Watts RMS per Channel
• Drive Units: 12mm Polyamide/Titanium Laminate Dome Video-shielded HF
100mm Paper Cone Video-shielded Mid/Bass
• Dimensions (H x W x D): 235mm x 140mm x 179mm
• Weight: 2.8kg
Center Section
• Frequency Response (-6db): 100Hz - 22kHz
• Sensitivity (2,83 V @ 1m): 88dB
• Nominal Impedance: 4 Ohms
• Dimensions (H x W x D): 145mm x 402mm x 155mm
• Weight: 4.5kg
ije

Cena je oko 300e pogledao sam na sajtu pinsoft-a i koliko sam primetio jedino ih oni imaju u ponudi i predpostavljam da se mogu naci kod zastupnika.

Cisto sumnjam da se takav gigant kakav je Studio Berar zamajava sa prodajom tih sitnih zvucnika. Zar oni ne rade samo PA ozvucenja?

Rekao sam da PREDPOSTAVLJAM da se mogu naci kod njih s obzirom da sam preko njihovog linka i dosao do ovog modela koji bi trebao da bude sasvim solidan.

Potrebno je pojacalo za ove zvucniki... 32.000 RSD kostaju

JBL ne moze da bude los :)

Takvo uopstavanje nikome nije pomoglo. Danasnji JBL (vecina modela) zivi na racun stare slave. Neki su i danas dobri, ali ne svi. Pokusaj da se JBL ugura u visekanalne vode, samo pokazuje da se prisljamcuju danasnjem trzistu kako bi opstali, kao i vecina brandova koji su nekada bili mnogo bolji.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno