Astmario
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.08.2007
- Poena
- 435
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5600 + LC Power 120
- Matična ploča
- MSI B450 Mortar
- RAM
- 16Gb Corsair LPX
- GPU
- 6600XT Asus Dual
- Storage
- Kingston KC2500 1Tb
- Zvuk
- Audient ID4
- PSU
- Corsair CS750M
- Kućište
- BitFenix Phenom mATX
- Monitor
- Dell U2412M
- Miš & tastatura
- Logitech G402
- Laptop
- Dell E5450
- Tablet
- Kobo Libra 2
- Mobilni telefon
- Xiaomi 13T
- Pristup internetu
- ADSL
- Mobilni internet
Trenutno su na Sony TV nakaceni Jazz J9940 zvucnici, u 2.1 konfiguraciji. Usled reorganizacije prostora vufer ce morati da se skloni odatle a kako mi se ne zonglira sa produzvanjam kablova, 9pinskog mini DIN prikljucka i generalno nemam potrebe za tom snagom uzevsi u obzir malu kvadraturu prostorije, razmisljam da zvucnike zamenim za nesto manje.
Imam par JBL Control 1 zvucnika sa propalim membranama koje cu ovih dana srediti, sada je pitanje koliko ima smisla baviti se time, jurenjem odgovarajuceg pojacala, i da li bi zvuk iz njih mogao efektivno da zameni Jazz za gledanje TV-a uz pokoji film?
Alternativno, ukoliko je dodatni vufer neophodan, sta gledati a da se zvucno uklapa uz ove zvucnike, posto za razliku od varijante gde je u vuferu pojacalo, ovde mogu mnogo jednostavnije da izmestim vufer u neki drugi kraj sobe gde nece smetati? Naravno ukoliko je vufer neophodan, opet je naglasak da dimenzije ipak budu nesto suptilnije od 9940 koji sada koristim, tako da su prioriteti nesto manji gabarit i nadam se bolji zvuk.
Imam par JBL Control 1 zvucnika sa propalim membranama koje cu ovih dana srediti, sada je pitanje koliko ima smisla baviti se time, jurenjem odgovarajuceg pojacala, i da li bi zvuk iz njih mogao efektivno da zameni Jazz za gledanje TV-a uz pokoji film?
Alternativno, ukoliko je dodatni vufer neophodan, sta gledati a da se zvucno uklapa uz ove zvucnike, posto za razliku od varijante gde je u vuferu pojacalo, ovde mogu mnogo jednostavnije da izmestim vufer u neki drugi kraj sobe gde nece smetati? Naravno ukoliko je vufer neophodan, opet je naglasak da dimenzije ipak budu nesto suptilnije od 9940 koji sada koristim, tako da su prioriteti nesto manji gabarit i nadam se bolji zvuk.