Šta je novo?

Jazza missing?!?

lnicks

Čuven
Učlanjen(a)
26.09.2004
Poena
619
Pozdrav

Sta ja treba da uradim,da bi mi neko odgovorio,dobio sam reply na moj post da nabavljam WB,na koji sam lepo odgovorio,poslao par P.M.pa posle toga trt,nasao sam i telefon doticnog gospodina,ali je nedostupan.
Pa dobro ljudi,zar ne zeli da zaradi pare???
Kakva su vasa iskustva sa poslovnoscu dotivnog JAZZE? :wall:

/lnicks

Smarao je opasno sa tim svojim home-made WB, pa je bio cesto brisan i opominjan.
Nastavljao, da li je koji put i banovan, moguce, nisam siguran.

Uglavnom, nedokazan i tvrdoglav sigurno :)

Pozdrav!

ja sam uzeo blok od njega. Cisto da znas i nije mu neka zarada, vece mu je cimanje. Probaj da nabavis malo parce bakra i malo parce pleksiglasa pa ces da vidis ;) Da li si probao da mu posaljes e-mail ? Znam da je pominjao da ga net nesto zeza. Inace Blok je odlican :wave:

Pa covek nema vremena da se bakce tim valjda. S jedne strane se ozenio i dobio sina a sa druge je nabavio x800 pro cini mi se i A64 pa sad hoce da izvuce maksimum iz te konfiguracije. Pozdrav :)

gx-x je napisao(la):
...Inace Blok je odlican...

Samo hoce ponekad malo da procuri, but who cares. :d

...zato je tu mouse pad na grafickoj :d uostalom, zavisi kakvim silikonom ga zalepis, a moram priznati bilo bi dosadno da ne curi =)

Sasa je napisao(la):
Smarao je opasno sa tim svojim home-made WB, pa je bio cesto brisan i opominjan.
Nastavljao, da li je koji put i banovan, moguce, nisam siguran.

Uglavnom, nedokazan i tvrdoglav sigurno :)

Pozdrav!

Sasa zelim ti sve najbolje u novoj godini i da mi budes ziv i zdrav itd... i da ne lupas gluposti (bolje sagledaj situaciju) jer sve sto si napisao vazi za tebe

Pozdrav

PS: Ziv sam i dalje radim vodena hladjenja. Pozdrav svima i srecni praznici

Ne secam se kada sam stavljao 20 oglasa u jednom danu i zbog toga bio banovan.
Ali ako ti tako kazes ;)

Naravno,hvala na lepim zeljama, takodje.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno