Šta je novo?

JaZZ J9940 i SB Audigy 2 ZS ili ...

evisioneer

Slavan
Učlanjen(a)
06.02.2005
Poena
301
Konacno je dosao red i na zvuk, pa kao i svaka dobra kupovina i ova zahteva
pomoc. Interesuje me dali ovi uredjaji opravdavaju trosak od 300 e (tesko zaradjenih)

Jazz 9940 izgledaju mnogo bolje nego sto zvuce. Mislim, zvuce oni, i to veoma glasno, pogotovo bas, dok sam kvalitet zvuka nije nesto (subjektivno misljenje). Odgovaraju reprodukciji zvuka u igrama, filmovima i za tehno-dance-trance-narodnu "muziku" dok za neke akusticne varijante nisu bas najpogodniji, ima dosta boljih modela po tom pitanju.
Ako ti se vizuelno dopadaju a hoces velike, glasne i ne preterano skupe zvucnike (~200 evra) oni mogu da budu prava stvar za tebe.

Zvucna kartica je ok, u samom vrhu za igre, filmove i amatersku upotrebu.

Da li nesto opravdava trosenje tesko zaradjenih para na ovako nesto mozes samo ti da znas :D

Pozdrav

Jazz je djubre, kao i sve ostalo sto razne firme uvezu jel je smesna ulazna faktura, pa od njih naprave marku po casopisima, i naravno klepaju ko kerovi posle sve koji su procitali u SK da je to ne znam kako dobro. :wall:
Sve u svemu, jubre. :wall:

Pazari, neces pogresiti. I ja imam slicnu kombinaciju; doduse 9940 i Audigy1 i dosta sam zadovoljan. Ima to svojih bubica, ali za te pare mislim da je to najbolja kupovina.

E da, naravno da ce se javiti mnogi zombiji sa ispranim mozgovima koji poseduju 9940 i reci ti da kupis :D

E da, naravno da ce se javiti mnogi zombiji sa ispranim mozgovima koji poseduju 9940 i reci ti da kupis

Pa sto nisi onda dao predlog coveku sta da uzme, kad je lepo pitao, umesto da pljujes po jazz-u non stop. I sto svi non stop pricate koliko lose zvuce (to su ipak zvucnici od 200E), kad su za svoju namenu vrlo dobri, da nekazem odlicni. E oni koji se razumeju u muziku i vole lep, cist, akustican i sta ja znam kakav zvuk prodaju auto i kupe zvucnike od 1000-2000E. :mad:

Proday, to sto zvucnici kostaju 200 EUR, ne znaci da su dobri i da dobro zvuce. nIce Cream je bio preostar, ali ne gresi u shvatanju i sve sto je naveo stoji. Jedna smo od retkih zemalja gde se potpuni trash reklamira kao vrhunski proizvod za male pare. Jazz je jos i najkorektniji u moru u kome plivaju Neo, Kinyo, Ozaki, Matrix i ostali cistokrvni kung-fu modeli.

Ma slazem se i ja da to stoji za te zvucnike, no samo navedite neku pametniju investiciju za te pare. Znaci mogu se naci zvucnici do 150E koji nemogu ni priblizno da se mere ili su preko 300 (slazem se i ja da su ti mnogo bolji, imaju lepsi zvuk itd).

Pa recimo Altec Lansing 5100 su dosta tisi, ali boljeg zvuka nema za te pare!!

Za filmove i igre su odlicna kombinacija , naravno za te pare, a za kvalitetno slusanje muzike i nisu bas nesto . Ja sam to rijesio tako sto sam izlaz za prednje zvucnike povezao na pojacalo Sony snage 2 * 50 na takodje sony zvucnike 2 * 100 , a na rec. izlaz povezao jazz prednje zvucnike i mogu da vam kazem da su i za slusanje muzike odlicna kombinacija. Ocu da kazem da jazz zvucnicima fale srednji, a audigy 2 je idealan za sve 5.1 sisteme, uz to ima pristupacnu cijenu.

Da ne otvaram novi thread. Da li neko moze da mi kaze koja je realna cena za polovne Jazz 9911 zvucnike? Hvala.

Odvratna stvar kad na Google-u ukucas jazz 9911
pet rumunskih i po jedan madjarski, turski i filipinski (!?) sajt na prvoj strani.

To ima 20W+5x5W i novi takvi su 60~70 ojra pa ti vidi.

t.o. je napisao(la):
Odvratna stvar kad na Google-u ukucas jazz 9911
pet rumunskih i po jedan madjarski, turski i filipinski (!?) sajt na prvoj strani

Sto ti govori o medjunarodnoj popularnosti marke :D

Probaj istu varijantu sa neo zvucnicima :D

Nazad
Vrh Dno