Šta je novo?

Jazz 9940(b) gde kod nas

• Začetnik teme Začetnik teme Ultimo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako se dobro secam NT Soft je bio zastupnik JAZZ Speakers proizvoda kod nas, proveri kod njih. www.nt.co.yu

Pozdrav
Turbo
:wave:

Preskoci ih!
Kvare se ko blesavi!

Pa ajde mi ti reci sta da uzmem a da nije T5400,ALC251,ALC641,Genius wooden bla,bla,ba... ili mi reci nesto bolje za nekih 50€ vise?

Poslednja izmena:
Uzmi xwave maestro ili indigo !
1x60w sub
5x20w svi ostali ima 3 x stere cinc ulaza + 2X5.1(1x6cinc i 1x9pinski)

Imaju ugradjen prologic2 dekoder tako da i stereo zvuk ide na 5.1 a i nemora, drveni su ... Cak i lepo izgledju povrh svega!

Imas ih izlozene u Xwave radnji u Djure Djakovic 1 na dorcolu a evo ti i fon

011-3220684

POZDRAV

Da li su oni glasniji oda Jazza posto meni bas treba nesto glasno,kako da kazem prvenstveno muzika,malo dvd,malo igre.Znaci treba mi nesto najglasnije sa jakim basom a da bude ispod 200€

Pa za tu primenu ti je najbolje polovno stereo pojacalo (~60-70€) i polovni zvucnici za ostatak para i oduvace bilo koje "kompjuterske" zvucnike sa iole normalnom cenom.

p.s. Po jacini - u kvalitetu im ni ti skuplji nece prismrdeti!

Mislim da bi te zadovoljio i 4.1 sistem Altec 641, jedino mislim da ne moze nigde da se nadje nov (pitaj Simpsona, mozda i moze).
VRLO je glasan, a i kvalitet mu ne fali. To je 4.1 varijanta sigurno najhvaljenijeg 2.1 sistema ovde na forumu (621).

Joj ja znam sve o 621 i 641 ali meni su ruuuuuuuuuzni svi ALC,vidis i sam da sam gore naveo #a da nije T5400,ALC251,ALC641,Genius wooden bla,bla,ba... #.
Ja sam se nalozio na Jazz jer sam ih cuo i do meni su perfektni,bas ono sto mi treba.Ali ja necu da kupim nesto sto ce raditi 9 meseci....

Sorry, procitao sam, al' na jedno uslo na drugo izaslo! (oko! 😀)

Znam vise ljudi koji su imali problema sa pomenutim Jazz-om, a sto se tice estetike, neretko su najkvalitetniji sistemi najruzniji (doduse, to je subjektivna kategorija, tako da...) Sto se tice audio sistema, predlazem ti da vise obracas paznju na kvalitet zvuka nego na lepotu istog!

BTW, i meni su 641 malo "ruznjikavi", ali se lepo cuju!

p.s. A mozes i da uzmes predlozenu kombinaciju pojacalo+zvucnici i da uzmes neke "kompjuterske" zvucnike za satelite! Oni i tako ne moraju da budu extra kvalitetni, a u muzici ces uzivati!

Meni je Zidan strahovito ruzan sa onom svojom celom, ali gledali ste Francuska - Engleska

Nadam se da ste shvatili sta hocu da kazem 🙂

Ma bas je simpa!!! :d

Još jedan glas za 641...a i nisu toliko baš ružni, uostalom kao da je to bitno, nećeš ih gledati 🙂.

Pazite ja uzimam Jazz-a,svideli su mi se cim su izasli i tada sam hteo da ih kupim,nije Jazz tako opustena firma pa da im se svi primerci kvare(ja mislim da bi ih povukli iz proizvodnje da ne valjaju),a postoji i garancija.Kad smo vec kod toga koliku garanciju daju gore navedene firme?
I jos jedno pitanje,da li je moja soba od 10.5m^2 mala za njih :d :d :d

As you wish!

velika ti soba, kupi dva kompleta 🙂 Tebe ne vredi savetovati - baci pare kad si zapeo.

Ultimo je napisao(la):
Pazite ja uzimam Jazz-a,svideli su mi se cim su izasli i tada sam hteo da ih kupim,nije Jazz tako opustena firma pa da im se svi primerci kvare
U Jazz fabrikama se pravi i jedan drugi brand - Bose. Lično sam prodao oko 15 komada J-9940 i 2 komada J-9940b u poslednjih par godina. Reklamirana su 2 primerka, što jeste relativno mnogo (10% na malom uzorku), ali nije alarmantno. Popravio ih je ovdašnji servis za par dana. Nemam ih više, pa ovo nije reklama, samo da pomognem iskustvima...

Zaboravio sam da napomenem da ce ovi zvucnici i neko vreme ozvucavati moju dnevno oko 40m^2,ali to samo za zurke i nekad kada se okupimo da gledamo filmove.A ja na ovo gledam kao investicija za buducnost.Ceo komp cu morati da menjam ali zvucnici ce ostajati uvek.

Ako tako zamisljas zvucnike "za uvek" onda ih kupuj!

Nazad
Vrh Dno