Šta je novo?

Jaws Unleashed

Ralex2

Slavan
Učlanjen(a)
05.05.2004
Poena
319
Nabavio sam igru i veoma se prijatno iznenadio. Vodite ajkulu i maltene sve sto je zivo mozete da pojedete. Grafika je jako lepa, nije ultra detaljna, ali je sarena i nezahtevna, a model ajkule je jako lepo odradjen. Prevrcete camce, ubijate neduzne plivace (a tek sto vicu), unistavate dokove... Igra je super za ubijanje vremena. Normalno, ajkula ima i neke dodatne poteze, pored left clicka sa kojim prozdirete. Sve ovo je upotpunjeno sa muzikom iz filma i dodatno dize atmosferu. Takodje ima krvi u dovoljnim kolicinama. Preporucujem!

Zvuci morbidno,a tako verovatno i jesye...Moracu da probam:-devil-:

a poenta igre je? :)

Stvarno, u cemu je poenta, skupljas exp poene i sl. pa posle dodajes na atribute :D

okej skroz....Postal u moru :D

a pogled je iz ajkule ili... (prvo lice ili?)
Daj neki shot!

Ne mogu da se setim gde sam citao review... u glavnom nazvali su igru Grand Shark Auto :d , zbog imedju ostalog mogucnosti free roaminga po ostrvima i terorisanja po izboru.

Inace po reviewu ima neke price (i nije neki spoiler...), posto je neka ajkula (citaj: ti) pojela sina neke corprate budze sa ostrva ovaj iznamljuje nekog prekaljenog lovca na ajkule da te uhvati, dok u isto vreme neki pomrski biolog te zeli kao dodatak kolekcije u Aquaparku.

Poslednja izmena:
Grand Shark Auto :)
zvuchi bezveze ali cu morati da probam :)

LOL kada sam procitao Ralex-ov post ja pomislio neka flash igrica :D pa pojurio da skinem,kad ono :wall:
Moracu da probam.

...

Obavezno probajte igru, ma pravo ludilo....dosta je zabavna...ima mnogo dobrih forica

Igra je fantasticna, doduse samo sam je probao ali sam se prijatno iznenadio...preporuka

Grand Shark Auto :D

Prilozi

• screen0017.jpg
    screen0017.jpg
    190.2 KB · Pregleda: 88
  • screen0031.jpg
    screen0031.jpg
    175.6 KB · Pregleda: 87
  • screen0163.jpg
    screen0163.jpg
    148.7 KB · Pregleda: 78
  • screen0167.jpg