Šta je novo?

Java script, ogranicenje duzine ?

RamOne

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
28.11.2000
Poena
650
Treba mi meni za jedan sajt , najobicnije resenje koje sam uradio preko Sohtink DHTMLmenu programa, problem je sto ne zelim da skript u duzinu prelazi 740 piksela, u programu nisam nasao tu opciju, dok direktno u skriptu tek nemam blage veze gde da gledam jer ne znam sta je za menjanje ?
U rezoluciji 1024x768 sve je kako treba, ali kada se sajt pokrene u vecoj dolazi do haosa :)
Saveti ?

Ja sam jednom radio zadatke iz matematike i onda sam došao do treće oblasti i nisam znao kako da radim. Može neko da mi pomogne? :D

A da nam okačiš source pa da vidimo šta ti hoćeš i šta je to što treba da se promeni? Kako očekuješ da ti neko reši problem na neviđeno?

Sto se tice matematike i trece oblasti pitaj roditelje da ti pomognu, ako ne znaju pitaj nekog drugara ili drugaricu iz skole, a i ima dosta privatnih nastavnika u gradu :trust:
Resio sam moj problem, a mislim da je pitanje bilo jasno, tako da je tvoj prvi deo posta krajnje nepotreban. Dakle nisam neko ko je u programiranju i skriptama, i trebala mi je pomoc nekoga sa malo vise iskustva.

Tvoje pitanje je bilo jasno isto toliko koliko je bio jasan i moj prvi deo posta. Zato sam i stavio smajli. Uopšte nije bilo jasno postavljeno jer ne navodiš o čemu se uopšte radi, kakva je skripta u pitanju, nema dela izvornog koda...
Samo nam kažeš, citiram, nemam blage veze gde da gledam.
Isto kao da si pitao kako da napravim forum u PHP-u ili... Znači naveo sam samo primer koji je trebao da ti kaže da ništa konkretno nisi pitao.
Ako si već rešio problem, trebao si da staviš poruku da si problem rešio.
Budeš li napušavao one koji žele da ti pomognu, na kraju neće biti onog ko je spreman da ti pomogne.

U mom prvom postu je naveden "Sohtink DHTMLmenu" program, sto znaci da nisam u ni blizu pisanja skripti vec da koristim program koji ih pravi po parametrima koje mi on odredi automatski, a u pitanju sam naveo duzinu menija od 740 piksela, daleko od napusavanja sto kazes, drugi post je bila reakcija na tvoj ;)

Vrh Dno