Šta je novo?

java scipt?cemu ovo sluzi?

dr.Tiristor

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2005
Poena
379
Cemu ovo sluzi neka mi neko objasni!Iskace mi svakih pet minuta i uzasno me nervira!Sta da radim da ga ubijem?Hvala! :wall: :wall: :wall:

Prilozi

• Capture.jpg
    Capture.jpg
    66.3 KB · Pregleda: 164
Znaci da je Opera ******! Manite te eksperimente i koristite Internet Explorer! Savetujem ti da odes na www.java.com i skines najnoviju Java 5 verziju, meni neke stranice nije hteo lepo da prikaze bez nje!

javascript nije java.
a da ti nisi zakacio neki spyware, adaware ili slicno?

Nemam nista cistim skoro svaki dan sa adaware-om se pro.Imam javu instaliranu trebala mi je za wap stranicu,ali uradicu to pa cemo videti!

Idi takodje na Lavasoft sajt i skini sve dodatke za Ad-Aware, neke stvari ne moze da skine bez njih, sad skoro se pojavilo neko ****** koje zeza i Internet Explorer!

probaj najprostiju varijantu - idi u operi na file - delete private data. stikliraj sve osim poslednje opcije (clear all wand passwords). i cisti...

preporucio bih ti pod obavezno spybot s&d. besplatan je, a mnoooogo dobar.
http://www.safer-networking.org/en/index.html
udari update, pa odradi temeljno ciscenje. bolji je (po meni) od adawarea.
posle idi na opciju immunize. tu bi trebalo da ti blokira neke stvari u operi (meni pise da drzi 45 pluginova blokirano)

djalf je napisao(la):
Znaci da je Opera ******! Manite te eksperimente i koristite Internet Explorer! Savetujem ti da odes na www.java.com i skines najnoviju Java 5 verziju, meni neke stranice nije hteo lepo da prikaze bez nje!
Najpametniji odgovor koji sam video_Opera ****** koristite IE
:wall:

Jeste li mene videli da se zalim sa IE? I made my point! Samo vi koristite Operu, ono srpski "sto prosto kad moze komplikovano"!

djalf je napisao(la):
Jeste li mene videli da se zalim sa IE? I made my point! Samo vi koristite Operu, ono srpski "sto prosto kad moze komplikovano"!

A bre ljudi, pa kako mozete da pricate o necemu sto niste probali? Necu sad da otvaram polemiku o tome koji je browser bolji, ali ko jednom proba Operu, nikad se nece vratiti na IE! To je kao poredjenje Audi-ja i Yuga. Mada.. i Yugo ide nekako... :D

Ko kaze da nisam probao? Jednostavno, sav Internet je napisan da radi u IE, ostale ne podrzavaju svi, to vec znate. Jeste Opera brza, ali sta mi vredi kada neke stranice ne moze da prikaze? Bolje sporo-sigurno nego brzo-nesigurno.

Kazi Zoni Maxton, necemo ti nista :D .

@djalf
Da ne ulazimo u dalju raspravu, IE je g...o i nemoj da delis "lekarske savete drugima ako nisi doktor". Tema je prezvakana i zakljucak je uvek bio, sta god da koristis dobro je sem IE-a. Kao da je on pitao koji OS je najbolji, a ti kazes WinME.

@DR.TIRISTOR
Moj savet ti je da instaliras Mozilla Firefox.

Ja cu da kazem Maxthon, a vrlo rado cu i da kazem MyIE2 koji je u finalnoj (pre nego se pretvorio u Maxthon) i par verzija unazad takodje odlican. Btw, ko ima problema sa npr. nekim scriptovima to moze "u letu" da iskljuci za svaki Tab (odnosno stranicu) pod makstonom. Inace sam probao Operu, bas je fina, divim se ljudima koji je razvijaju, zelim im sve najbolje u zivotu, al` izdrzao sam sa njom jedno sat vremena. Valjda ne volim da menjam navike. Super je al` preferiram ie+myie2 (maxthon). Dakle, vrlo slicano zonijevom stavu, IE uz adekvatne dodatke moze da se za mnoge ljude pokaze kao vrlo zadovoljavajuci browser.

Inace, za konkretan problem ajd` prvo (@dr.tiristor) pod Internet Options>Advanced> stikliraj Disable Script Debugging (obe stavke) a destikliraj onu koja je ispod - Display a notification about every script error" pa da vidiomo dal` se i tada prijavljuje greska.
A da se iskenira racunar na spyware, crve i ostale zivuljke nikad nije lose.

Poslednja izmena:
djalf je napisao(la):
Jeste Opera brza, ali sta mi vredi kada neke stranice ne moze da prikaze? Bolje sporo-sigurno nego brzo-nesigurno.

Meni je vala bolje brzo pa makar se nesto i ne otvorilo! :) Ako bas nece, onda lepo uzmem IE, pogledam sajt i opet se vratim na Operu. Ipak ima neuporedivo bolje mogucnosti od IE. Nekada je bila zaostala i bila je muka trpeti 100 mana radi dobijanja na brzini, ali sada je sasvim drugacije. Mozda 1 od 50-100 sajtova ne otvori kako treba, a to je ipak zanemarljivo malo.

uuuuu, ala smo daleko otisli...
opet rasprava o browserima...
aj se sad svi prebacimo pod "mobilnu telefoniju", pa da raspravljamo koji je telefon najbolji.

nego, doktore (DR.TIRISTOR), sta bi na kraju? jesi li resio problem?

bez komentara, koristite sta hocete, ja i dalje koristim IE, mora da sam lud, ali nemam NIKAKVIH problema
a ovaj sto ima problema koristi *****U OPERU!
I sad vi meni kazete da je bolja?

Pa pazite ovako.Nije me bilao par dana <linux,tj. ja magarac izbrisem ceo hard>,pa sve ispocetka.Nego da se prebacimo na operativne sisteme pa da se raspravljamo koliko je g. linux!!!!!!!!Sto se opere tice meni je mnogo prakticnija od IE,a kao dva osnovna razloga navescu:1.opera mi prozore otvara sa leve strane gde pise windows a ne dole na taskbaru,gde ceo bude ispunjen prozorcicima od IE.2.Mnogo mi je jednostavnije download-ovanje jer mi skida opera a ne flashget ili tako nesto.Jednostavno funkcionalnija mi je od IE a probao sam i ostale tipa firefox ali opera je opera..Sto se tice problema DS9 bio si u pravu,HVALA ali VELIKO HVALA i ostalima resio sam jos neke stvari...Pozz svima

Nazad
Vrh Dno