Šta je novo?

Java CET vs. MikroKnjiga

Genghis Khan

Čuven
Učlanjen(a)
18.03.2001
Poena
680
Recite mi koju knjigu da uzmem? Pochinjem sada malo da radim - terba mi za fax. Znachi zeleo bih neshto shto je lepo razumljivo jer se sa programiranjim nisam bash sretao (osnovnu i srednju ne rachunam jer je ono smeshno). Znachi ne zelim nishta preterano ozbiljno jer ne mislim da ce mi toliko traziti na FON-u. Ukoliko me bude zainteresovalo, lako cu dokupiti literaturu. Mnogi preporuchuju "Militi na javi" ali ima i drugih knjiga pa me interesuje shta uzeti sada?

Genghis Khan je napisao(la):
Recite mi koju knjigu da uzmem? Pochinjem sada malo da radim - terba mi za fax. Znachi zeleo bih neshto shto je lepo razumljivo jer se sa programiranjim nisam bash sretao (osnovnu i srednju ne rachunam jer je ono smeshno). Znachi ne zelim nishta preterano ozbiljno jer ne mislim da ce mi toliko traziti na FON-u. Ukoliko me bude zainteresovalo, lako cu dokupiti literaturu. Mnogi preporuchuju "Militi na javi" ali ima i drugih knjiga pa me interesuje shta uzeti sada?
Thinking in Java možeš džabe da skineš sa zvaničnog sajta.
http://mindview.net/Books

Vec je imam u el formatu :)
Samo mi recite da li je to ok za moje "potrebe"?

Genghis Khan je napisao(la):
Vec je imam u el formatu :)
Samo mi recite da li je to ok za moje "potrebe"?
Ok je. Naravno neće ti trebati cela knjiga već recimo prvih 10tak poglavlja. Inače ne bi bilo loše da malo znaš proceduralno programiranje (nevezano od jezika). Znači ono osnovno: tipovi, promenljive, kontrola toka,...

Nazad
Vrh Dno