Šta je novo?

Japanci su jedina nacija koja i dalje kupuje laptop sa Core Ultra 265U, VGA portom i DVD pisačem

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
japan-laptop-sa-VGA-i-DVD-prikljuccima.webp

Japanci su jedina nacija koja i dalje kupuje laptop sa Core Ultra 265U, VGA portom i DVD pisačem​

NEC VersaPro VX-R laptop kombinuje najnovije Intel Core Ultra procesore sa VGA portom i DVD pisačem, pokazujući da Japan i dalje ceni retro hardver

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...-sa-core-ultra-265u-vga-portom-i-dvd-pisacem/

Stvar ukusa. Moj laptop se nudio u više varijanti i zbog UltraBay slota je moglo da se bira između DVD rezača ili grafičke i ja sam, naravno izabrao drugu opciju. VGA port doduše nije nešto što je sasvim iščezlo, tako da je to sasvim ok.

Naložili se na rezanje diskova. Sa tolikim napredkom taj korak I'm je bio kratak pa se opet vracaju 😂😂

a u pozadini zastava imperijalnog japana hahah

Šiba ih nostalgija.

Ja bih voleo da ima laptop sa dva LAN porta i COM portom.
Brojne su tehnologije u industriji koje su i dalje terane starim industrijskim mašinama, a koje ponekad treba i servisirati.

Da, može to preko USB adaptera, ali smaraju adapteri dok se radi s' nogu i u industrijskim uslovima.

Ja bih voleo da ima laptop sa dva LAN porta i COM portom.
Brojne su tehnologije u industriji koje su i dalje terane starim industrijskim mašinama, a koje ponekad treba i servisirati.

Da, može to preko USB adaptera, ali smaraju adapteri dok se radi s' nogu i u industrijskim uslovima.
Imaš adaptere za portove i stare džekove

Koji deo
ti nije jasan?
😀

DVD sadržaj se ne može menjati, šteta što smo napustili Blu-ray, nisu Japanci ludi.

Nazad
Vrh Dno